fenris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sen fallout larda hiç speech e gitmezdin ki... :P gerçi hakkaten olmuyomuş o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 150 speech ile master samanyolu earl'e dönüyordu eheh yalnız ben fallout'tan bahsedildi diye the master'ı düşündüm, frank horrigan evet speech yemiyordu. hatta bu da fo2'yi beğenmeyenlerin başlıca argümanlarından biridir barışçıl bitirilemiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Belki RPG değil ama galaktik strateji oyunu Galactic Civilizations 2'de reklam olarak kullanılan açıklamlarında tek kurşun atmadan tüm galaksiyi el geçirebileceğiniz yazıyor. Aksi de mümkünmüş. Normalde stratejilerle işim olmaz ama sırf bunu okuyunca gittim o oyunu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 iki gündür onu oynuyorum ve muhteşem bir oyun. evet, teknolojik, diplomatik veya kültürel zaferlere ulaşılabiliyor civilization'daki gibi. ha tabii yapay zeka saldırırsa mecbur savaşıyorsunuz heh, strateji sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 abi ama galactic civilizationn zevki böyle yarım saat savaş gemisi dizayn etmeden çıkmaz ki çok zevkli lan d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar