moonfall Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Sorunsuz bir şekilde limewire kullanıyordum uzun zamandır son 1 haftadır program baglanmıyor internete. yeni versiyonunu indirdim yine aynı şeyi yaptı. ares i indirdim baglanmıyor o da. sorun tam olarak ne olabilir ve çözümü nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 benimki de bağlanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 çok kötüyüm nihahahoho X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 o direct connect ne ya? bayadır kullanmıyodum bu programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bende tam anlayamadım şimdi ne yapmam gerktigini? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben directconnecti göstemek istememiştim aslında. okun gösterdiği yer turbo connection :) directconnect, tanıdıgın birinin ip sini giriyosun. onda bulunanları cekiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 limewire pro çekeceksiniz işte :D eskiden limewire'ın kendisinden çekilebiliyodu ahahha. artık değişti iş tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 pro var bende yine de bağlanamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bu üsttekini ben yazdım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 limewirein sitesinde troubleshootla bolumunde bunla ilgili bi bolum var acip bakin. bi dosya indirip biyere koymaniz gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 dalga geçmiştim ama ben de baglanamıyorum simdi :) starting connection yazıyor alt tarafta. yanındaki sembolde de limewire has detected a firewall uyarısı var. troubleshoota baktım, firewall ile ilgili seyler yazıyor orda da. engelleyen anti virüs yazılımlarını falan yazmıslar, bendeki ordakilerin hiçbiri değil. windows firewallunda da limewire a izin verilmiş görünüyo ama yine de baglanamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar