moonfall Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Sorunsuz bir şekilde limewire kullanıyordum uzun zamandır son 1 haftadır program baglanmıyor internete. yeni versiyonunu indirdim yine aynı şeyi yaptı. ares i indirdim baglanmıyor o da. sorun tam olarak ne olabilir ve çözümü nedir acaba?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 o direct connect ne ya? bayadır kullanmıyodum bu programı.
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bende tam anlayamadım şimdi ne yapmam gerktigini? :S
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben directconnecti göstemek istememiştim aslında. okun gösterdiği yer turbo connection :) directconnect, tanıdıgın birinin ip sini giriyosun. onda bulunanları cekiyosun.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 limewire pro çekeceksiniz işte :D eskiden limewire'ın kendisinden çekilebiliyodu ahahha. artık değişti iş tabi...
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 limewirein sitesinde troubleshootla bolumunde bunla ilgili bi bolum var acip bakin. bi dosya indirip biyere koymaniz gerekiyo.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 dalga geçmiştim ama ben de baglanamıyorum simdi :) starting connection yazıyor alt tarafta. yanındaki sembolde de limewire has detected a firewall uyarısı var. troubleshoota baktım, firewall ile ilgili seyler yazıyor orda da. engelleyen anti virüs yazılımlarını falan yazmıslar, bendeki ordakilerin hiçbiri değil. windows firewallunda da limewire a izin verilmiş görünüyo ama yine de baglanamıyorum :/
Öne çıkan mesajlar