Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bizde de ekmek olmuyor işin kötüsü. soruyorum anneme "niye ekmek almadın" diye. "git kendin al ibiş" diyor. "ibiş" e çok bozuluyorum ben. bi de "eve geç geliyorum ben" desem, "gelme lan o zaman geç" diyecek, "ibiş" de yerini küfürlere bırakacak. susuyorum öylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ekmek(çi) babanı şantajla tehdit etmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ekmek mafyası eksikti bi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 asdf :D mafya babamı tırsıtmaz..gözü kara bi adamdır biraz..benim popomun yemediği şeyleri yapabiliyo bazen..o yönden de ilginçtir kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 irin said: benimki fizikle kafayı bozdugundan ilerde benim de çocuğum hede hödö forumunda benim için böyle diyecek kesin of benim babam meşgul nobel almaya çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 dedem yaşarken bız gunde 7 ekmek alıyorduk hiçte çekinmiyorduk hemde veresiye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben bu fiş midir karnemidir nedir küçük kağıtlar onlarla ekmek alırdım hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 benim babam fırıncıyla kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ohoo ne babalar var dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 güzelmiş... bi de babası artık hayatta bulunmayanlar için ne güzel bi hatıra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 of..bu topiin bittiği andır şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sadece ne kadar şanslı olduğunuz gelmişti aklıma özür dilerim kaybetmeden kıymetini bilenler olmanız dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 nie özür diliyosun..ne güzel bişey yaptn..biçok şeyin kıymetini unuttuğumuz bu günlerde ve kaybedince anlayacağımızı göz önünde bulundurursak..sen çok iyi bi hatırlatma yaptın.. tebrik ettim walla.. *alkış* (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar