Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bizde de ekmek olmuyor işin kötüsü. soruyorum anneme "niye ekmek almadın" diye. "git kendin al ibiş" diyor. "ibiş" e çok bozuluyorum ben. bi de "eve geç geliyorum ben" desem, "gelme lan o zaman geç" diyecek, "ibiş" de yerini küfürlere bırakacak. susuyorum öylece.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ekmek(çi) babanı şantajla tehdit etmiş olabilir
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 asdf :D mafya babamı tırsıtmaz..gözü kara bi adamdır biraz..benim popomun yemediği şeyleri yapabiliyo bazen..o yönden de ilginçtir kendisi..
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 irin said: benimki fizikle kafayı bozdugundan ilerde benim de çocuğum hede hödö forumunda benim için böyle diyecek kesin of benim babam meşgul nobel almaya çalışıyo
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 dedem yaşarken bız gunde 7 ekmek alıyorduk hiçte çekinmiyorduk hemde veresiye :P
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben bu fiş midir karnemidir nedir küçük kağıtlar onlarla ekmek alırdım hey gidi hey
marksman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 güzelmiş... bi de babası artık hayatta bulunmayanlar için ne güzel bi hatıra...
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 of..bu topiin bittiği andır şu an..
marksman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sadece ne kadar şanslı olduğunuz gelmişti aklıma özür dilerim kaybetmeden kıymetini bilenler olmanız dileğiyle...
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 nie özür diliyosun..ne güzel bişey yaptn..biçok şeyin kıymetini unuttuğumuz bu günlerde ve kaybedince anlayacağımızı göz önünde bulundurursak..sen çok iyi bi hatırlatma yaptın.. tebrik ettim walla.. *alkış* (tu) :)-D
Öne çıkan mesajlar