Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tank Gem sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar.

Ben orta karar bir Tank ım. Ve gemlerimi Üzerinde olan şekilde.
Red= Red Gemi. Parry/Dodge
Yellow=Def Gemi
Blue= Stamina Gemi
---------------
+ ? Bonus alıyorum.

Bazı warrior lar
4 def+6 stamina lı olanlari Bazı warriorlarda ısrar la Stamina basıyorlar sadece.
--------------
Eski bir tank arkadaşımda (Expansion öncesi iyi tankdı) Hep stamina bas diyordu.

Ben ise Dodge-Parry-Defense üçlüsününde Stamina (Health) kadar önemli olduğuna kale getiriyorum ve Olduğu gibi gemlerimi rengine göre ekliyorum. Gereken yerlerede Chest/leg/Hand/Shield vb. yerlere stamina enchant yapıyorum.

Sizce nasıl yapıyorum. Wow-europe. sunucusuna giremedim armory linki vermek için

Server -Avrupa=Sporeggar
Guild= Horadrim
karakter =Ulubatli
Mesaj tarihi:
532.
def gemler haricindekileri stamina basmalıyım o zaman.

Gitti parry ve dodgeler !

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sporeggar&n=Ulubatli
Mesaj tarihi:
Setin iyi oldugu zaman full stam gem + enc baslmalısın öteki türlü block defans parry bunlarda önemli. Avoidance diye topic açmıştım ben orayı oku istersen bir. Eger yeterli block , parry defansın varsa full stam basarsın yoksa bildigin gibi yapmaya devam et.
Mesaj tarihi:
Def gemler dahil herşey stam bas. Stam her seviyede>>> her türlü stat ve rating. Çünkü öncelikli amacın az damage yemek değil, damage yiyince ölmemek. Yoksa sen yiyeceğin damagelerin %90nını yeme ama ilk yediğinde öl olmaz o iş. Sen önce hpye yüklen dodge-parry-block sonradan yavaş yavaş artar. Ama bu arada 5 saniyede bir shield block kaçırma yeter.
Mesaj tarihi:
dodgelerimi? onlar kalsın mı?
500 defansla 532 defans arasında bir fark yok o zaman.

deafnsın ve parry nin veya dodge nin önemi Büyük boss larda bir işe yaramıyor mu? veya azmı işe yarıyor?

Gitti güzel gemlerim.

Mesela tras moblarda revenge sadece işe yarar demişti biri o yüzden talenti vermemiştim ona.
armory linkimi yukarı da verdim. Bakıp o şekilde söylerseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
healerlar avoidance sevmez, progress için en iyi statlar stam ve armordur bu yüzden. olay ne kadar az damage aldığın değil, ne kadar çok dmg alabileceğin.

meraklıysan şurayı oku bu konu hakkında daha çok fikir edinirsin;
Effective Health
Mesaj tarihi:
Phlox said:
healerlar avoidance sevmez, progress için en iyi statlar stam ve armordur bu yüzden. olay ne kadar az damage aldığın değil, ne kadar çok dmg alabileceğin.

meraklıysan şurayı oku bu konu hakkında daha çok fikir edinirsin;
Effective Health

Evet HP Socking çok önemlidir özellikle orta/yüksel ssc/tk dan sonra 20k buffed hp yetmemeye başlar
Olay avoidanceyi tuturdukdan sonra fullout stam gitmekde zaten itemlerlden/tierden yeterince extra avoidance gelicek.
Mesaj tarihi:
Phlox zaten söylenmesi gerekeni söylemiş, Effective Health'ide vermiş. Bencede +12 staminaları bas. Fakat T5 bacaklıkları gibi sadece 1 tane red gem alan yerlere +6 agi +3 sta gibi gemler de basabilirsin.T5 bacaklık bence çok güzel bir örnek çünkü toplamda set bonus ile 12 stat alıyorsun ve agi tanking için çok güzel bir stat. Armor, Crit, dodge verdiğinden her yönde geliştirir seni. Fakat önceliğin stamina olmanı.
Mesaj tarihi:
Gemlerden elde edeceğin Bonusa bakarak karar ver, eğer 3 gem varsa ve 2 mavi 1 sarı varsa ve bonusda 6 stam sa o sarı spota tutup +12 stam takman kadar anlamsız bişey olamaz, buraya 2 adet +12 1 adette sarı def + stam gemi takarsın def reringide alırsın, 532 Def healtine göre fazla ama defin fazlası "kötü" değildir def reting tek başına hem shield slam ının DMG ını artırır (Agro için hayati bende 526 dayım ve bosslara 1200-1400 crit vuruyorum Shield slamle) hemde bossların sana vuruşlarında miss şansını yükseltir, Tercih olarak arkadaşlarında dediği gibi unbuffed 14 K nın üzerine çık avoidencen %103 civarına getir shield blockla birlikte sorun yaşamazsın.
Mesaj tarihi:
Parry ve Dodge leri 12 stamina. Def lere dokunmuyorum.

Oktayca senin server ve adin nedir?

Bende 4 T4 var. chest badge reward. diğerleri karazhan.

Birde Craft olan bir GUN var.

GYRO-BALANCED KHORIUM DESTROYER
27 staminali ve bir de Yellow Socket +6 stamina bonus u var de soketi var.
Bunu takarsam 14.000 healt olur o zaman. hatta 12 li staminlarla 15.000 yaklaşır.
Mesaj tarihi:
full stam aban. avodiance+defans rate lerin zaten t5-t6 kalitesinde itemler almaya başladığında item bazında artacak zaten. t5-t6 seviyesinde itemler aldığında da full stam çalış.
warrior un tanking deki olayı dmg almamak değil mümkün olduğunca az dmg almaktır. ki bu yüzden de diğer tanking class lara + olarak thunderclap gibi efsane bir ability miz var. ayrıca bosslar %100 melee olarak dmg vermiyorlar. bunun büyüsü var bilmemnesi var ki bu gibi durumlarda ne kadar defans+avodiance olduğu pek önemsiz kalıyor. ki rage=aggro olduğundan ve alacağın dmg sana rage olarak döneceğinden crit/crush dışında dmg alman senin için en faydalısı olacaktır. tabi elde ettiğin rage i max düzeyde harcaman da gerekir. sunder armor + heroic strike ikilisi totalde (talentlerin uygun olduğu var sayılırsa) 18 rage alır ki bu az bi rakam değil. bunun yanında tc 17 rage shield slam 17 rage ve revenge 2 rage olmak üzere revenge hariç rage e ne kadar çok ihtiyaç duyacağın açıkça ortada.
ek olarak şöyle bişiy söylemek istiyorum rage=aggro dedim bunun diğer biz uzantısı da aggro=dps. yani ne kadar çok rage o kadar çok aggro bu da raid dps ini feci şekilde burstler.
warrior un yapacağı +30k threat raid dps ine (ortalama 14 dps olduğunu varsayarsak) 400k gibi bir artı sağlar ki zamana karşı yarıştığın/yarışacağın bosslarda 400k hayati öneme sahip bi dps miktarıdır.
sonuç olarak tekrar söylüyorum boş gördüğün her yere stamina sokuştur:)
  • Yeni Oluştur...