BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 efendim şu konu altında yazılmış olan mesajlar güel iyi yeterli ama benim modemi vatandna almam gerekiyor, dur oan da değineceğim şimdi. vakti zamanında biz bir us robotics adsl modem aldık, iyi ettik fekat bu modem bozuldu tamire gitti ve ne olduğu bulunamadı sıfır modem verildi. gel zaman git zaman bu modem de uf oldu gitt bir daha gelemedi biz de dedik ki geri verelim parasını alalım meğersem nakit vermiyorlarmış onun yerine 1 yıl geçerli alışveriş miktarı bir şey verdiler bu da hoş yani modemi vatandna almak zorundayım genelde airties demniliyor güzel ama 211 modeli yok orada onun yerine 205 var bu iki modem rasındaki tek fark birinde 4 etyhernet ötekinde 1 port olamsı mı? alacaüğımız modem ev kullanımı için olacak bu arada yardımın için şimdiden teşekkrüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 airties ın ürün bilgilendirme ve teknik destek bölümünden çok doyurucu cevaplar aldım bu arada saolsunlar :) meali; artık bu konuya ihtiysacım kalmadı nıhahahaha!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Gene Robotics al diyecem ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 evet tek fark 4 port farkı. airties den şaşma derim ben ben 211 kullanıyorum 3 duvar öteden evin içinde yine en iyi şekilde çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 airtiesin teknik servisi çok güzl çalışıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 zoom x6 hem ucuz hem iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ZyXel aldim memnunum,ayrica su 192.168.1.1 den yaptigin ayarlari yapmasi icin ufak bi program , arayuz gibi bisey gelistirmisler , tak diye Cd den yapiyor,daha rahat oluyor ugrasmiyosun o ayara gir bu ayara gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 USroboticsden şaşma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar