AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Son zamanlarda pek bir yapıştınız yakama. Alıp veremediğiniz nedir anlamış değilim aslında. Kayıp giden birşeyler var, görüyorum. Fakat bir türlü yetişemiyorum ne kayıp gidenlere ne de onlara eşlik eden zamana... Sizler hayata yön veren organizmalarsınız, anlıyorum bunu derinden baktığımda. Dengesizseniz çaresizsiniz aslında... Eften püften olaylar silsilesinde bir hamağınız var biliyorum. Ağınıza düşeni de uyutma çabanız var görüyorum... Korkuyorum... Yakamdasınız, ağınıza çekiyorsunuz. Her insana bu denli acımasız mı yaklaşıyorsunuz? Ben küçük bir insanım. Küçücük... Ufacık bir pencerem var dünyaya baktığım, buğulanınca camını siliyorum... Kar yağınca bambaşka bir insan oluyorum... Geniz sızlatan sözler söylüyorum... Duyulmayan, duyulunca anlaşılmayan sözler gibi... Tutulmayan sözler gibi... Dipçik: [ Yeni Konu ]'ya tıklayıp karalayıverdim. Umarım beğenirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Çok iyi olmuş hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ellerinize saglik+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 güzelmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Teşekkürler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hakkı devrimden daha çok kelime haznen varmış arkadaşım:P güzel ama bi anafikiri falan yok yani, ama ölesine yazılmş demişsn güzel ya işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yazdığın, sitem ettiğin şeylere gerçek hayattaki bakış açın, alakan ne derece çok merak ediyorum.aaah ah..sayın sövün diğerlerine bak bakalım athletimiz nasıl kendiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 said: Dengesizseniz çaresizsiniz aslında esasında ben buna takıldım. dengesiz bi adamım evet belkide ondan üstüme alınmış olabilirim kararlarım değişir anlıktır herşey ama çaresiz değilim hiç bir zaman çıkmazdada değilim ne anlatmak sitedin burada acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Denge siz iseniz, çare de sizsiniz. Muhtaç olduğun kudret misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar