Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warglaive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onu bunu bilmem valla dün bi rogue beni direk ikiye yardı daha ne olduğunu anlayamadım bile derken bi baktım 1 elinde bu naneden var. Herhalde critledi mi ne olduysa veya birileri daha mı daldı o an bilmiyorum baya acıttı.
Mesaj tarihi:
satış faction :O hahaha şaka yapıyorum abi, sen eglenmene bak orada bende bekliyorum member olmayı adamlarda 5 tane aç gibi bekleyen active mage war :P geliyorum bende asdasdaasd
Mesaj tarihi:
gz ispen :) casual oyniycam dedin milletin icinden geciyosun bu nasi is :))

heso seni kim napsin pls? noobsun sen :D

PS: bi senle bi de su hesoyla raid yapamadim ya ona yaniyorum.
Mesaj tarihi:
zorac 2lemedi glaivei daha bugün gördüm offhandinde mace vardı şakacı seni.

Zorac=wissynin pvp matei. Bizim serverda 2lemiş olan az saırım 2 tane horde da var biri orc biri undead rogue birinin adı Gear o da illidanın undead kardeşi zaten diğerinn adını hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Ne yalan söyliyim sorath'a özendim tbc öncesi. özentiyim yani. O kadar rolling ignite a rağmen yine geçemiyordum hayvanı ya.
Sen gittin healer oynuyosun ben sana ne diyim. Ben en azından aynı trendde devam ediyorum, Haziran 2005 ten beri dps.

Gayadin seni.
Mesaj tarihi:
healer olmayıp ne olsaydım?
warriordan nefret ettigim kadar hic bi classtan nefret edemem sanırım. o mc, bwl gunleri of. kabus gibi. su oyuna healerla baslamayan kafama ediyim. gerci o NE priestim hacklenmeseydi 6 aylık "oyunu bıraktım abi ben" seklinde kendimi kandırmazdım heralde.
neyse, huzuru paladinde bulmak varmıs. bi de arenalarda paladinlerin de oldugunu unutmasa blizz, ne güzel olurdu.
Mesaj tarihi:
vallaha healer olmak cok kıyak yaa ben zamanında tbc den önce healerken drodla yemek yiyordum naxxta o kadar kolay hotla milleti yada spam heal yapıcaksan 1 elin tek tusta olsun paso tankı spamla :D
Mesaj tarihi:
Wayne said:
yaban migrate etti jamoro ile alakası yok :P sprinkbreakerda suanda galiba horde kovalıo gnoem haliyle

Auchindoun sunucusunda softcore olarak WoWa devam ediyorum. O silahları da jamoronun almasına hiç mi hiç şaşırmadım. PCnin hollandalı 4 tekerinden biri çünkü.
Mesaj tarihi:
Edit:
Jamoroyu night elf hatırlıyordum. Human mış. Gerçi undead olsa daha avantajlı olabilirdi belki.

Evet o mageleri de takdir ettim çok yaratıcı.
  • Yeni Oluştur...