Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warglaive

Wispy

Öne çıkan mesajlar

zorac 2lemedi glaivei daha bugün gördüm offhandinde mace vardı şakacı seni.

Zorac=wissynin pvp matei. Bizim serverda 2lemiş olan az saırım 2 tane horde da var biri orc biri undead rogue birinin adı Gear o da illidanın undead kardeşi zaten diğerinn adını hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yalan söyliyim sorath'a özendim tbc öncesi. özentiyim yani. O kadar rolling ignite a rağmen yine geçemiyordum hayvanı ya.
Sen gittin healer oynuyosun ben sana ne diyim. Ben en azından aynı trendde devam ediyorum, Haziran 2005 ten beri dps.

Gayadin seni.
Sosyal ağlarda paylaş

healer olmayıp ne olsaydım?
warriordan nefret ettigim kadar hic bi classtan nefret edemem sanırım. o mc, bwl gunleri of. kabus gibi. su oyuna healerla baslamayan kafama ediyim. gerci o NE priestim hacklenmeseydi 6 aylık "oyunu bıraktım abi ben" seklinde kendimi kandırmazdım heralde.
neyse, huzuru paladinde bulmak varmıs. bi de arenalarda paladinlerin de oldugunu unutmasa blizz, ne güzel olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Wayne said:
yaban migrate etti jamoro ile alakası yok :P sprinkbreakerda suanda galiba horde kovalıo gnoem haliyle

Auchindoun sunucusunda softcore olarak WoWa devam ediyorum. O silahları da jamoronun almasına hiç mi hiç şaşırmadım. PCnin hollandalı 4 tekerinden biri çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...