Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Onu bunu bilmem valla dün bi rogue beni direk ikiye yardı daha ne olduğunu anlayamadım bile derken bi baktım 1 elinde bu naneden var. Herhalde critledi mi ne olduysa veya birileri daha mı daldı o an bilmiyorum baya acıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 satış faction :O hahaha şaka yapıyorum abi, sen eglenmene bak orada bende bekliyorum member olmayı adamlarda 5 tane aç gibi bekleyen active mage war :P geliyorum bende asdasdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 gz ispen :) casual oyniycam dedin milletin icinden geciyosun bu nasi is :)) heso seni kim napsin pls? noobsun sen :D PS: bi senle bi de su hesoyla raid yapamadim ya ona yaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sen ilk önce ne yapacagına bi karar werde pasha bey hazretleri yapalım ne yapacaksak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 zorac 2lemedi glaivei daha bugün gördüm offhandinde mace vardı şakacı seni. Zorac=wissynin pvp matei. Bizim serverda 2lemiş olan az saırım 2 tane horde da var biri orc biri undead rogue birinin adı Gear o da illidanın undead kardeşi zaten diğerinn adını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 gz nub. magede bulamadıgın mutlulugu gidip rogue'da buldun ya, sasıyorum sana (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ne yalan söyliyim sorath'a özendim tbc öncesi. özentiyim yani. O kadar rolling ignite a rağmen yine geçemiyordum hayvanı ya. Sen gittin healer oynuyosun ben sana ne diyim. Ben en azından aynı trendde devam ediyorum, Haziran 2005 ten beri dps. Gayadin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 healer olmayıp ne olsaydım? warriordan nefret ettigim kadar hic bi classtan nefret edemem sanırım. o mc, bwl gunleri of. kabus gibi. su oyuna healerla baslamayan kafama ediyim. gerci o NE priestim hacklenmeseydi 6 aylık "oyunu bıraktım abi ben" seklinde kendimi kandırmazdım heralde. neyse, huzuru paladinde bulmak varmıs. bi de arenalarda paladinlerin de oldugunu unutmasa blizz, ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 vallaha healer olmak cok kıyak yaa ben zamanında tbc den önce healerken drodla yemek yiyordum naxxta o kadar kolay hotla milleti yada spam heal yapıcaksan 1 elin tek tusta olsun paso tankı spamla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Wayne said: yaban migrate etti jamoro ile alakası yok :P sprinkbreakerda suanda galiba horde kovalıo gnoem haliyle Auchindoun sunucusunda softcore olarak WoWa devam ediyorum. O silahları da jamoronun almasına hiç mi hiç şaşırmadım. PCnin hollandalı 4 tekerinden biri çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 en azından alan rogue warrior değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 wispy eski human mage ispensalar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 evet o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 abboov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 malesef o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 main handi almadan adam saymam seni ispen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Healer oynayacağıma oyunu bırakırım o kadar tiskiniorum healer oynamaktan :S Ama sırf arena item için resto olabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 http://www.sk-gaming.com/arena/2/all/rogue/all/all/ su an dünyadaki en iyi rogue jamoro imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Butun isi Blizp yapiyor. Druids unite! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ROFLMAO, olol^^ http://www.sk-gaming.com/arena/2/all/mage/all/all/ En iyi 8. ve 9. magelerin takımları çok başarılı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Edit: Jamoroyu night elf hatırlıyordum. Human mış. Gerçi undead olsa daha avantajlı olabilirdi belki. Evet o mageleri de takdir ettim çok yaratıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bu arada mage listesindeki magelerin kendi takimlari degil. 1. gozuken magein armorydeki personali 1821 falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Undead olmak r1'e oynarken hic avantaj saglamaz bu arada. Human en avantajlisi hatta.. Belki Dwarf bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 nehilo yok bu roguelar arasında peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Yaw blizz in gösterdiği druid resminde bile warglaive tarzı silah kullanıyoruz. bkz: ama oyunda ne dual wield iz ne warglaive alabiliyoruz. Biz de isteriz warglaive :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar