Wispy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bugün düştü offhand : ) Max dkp bende olmasına rağmen beklemiyordum açıkçası. Droplar konusunda pek şanslı bir insan olmamama rağmen kırk yılda bir şansım yaver gitti sanırım. Paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Aboov Warglaive... Gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oo grtz dude.. (ninja =p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 gief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Rogue'lara versinler sunu zaten. Benim 2 v 2 Warrior mate dualledi bunlari. Tutturdu ben dual wield gircem arenaya diye. Dert valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 gz, haftayada main hand alırsın umarım. bi saçmalık yapıp başkasına vermezler sanırsam sen seti tamamlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 gz /bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ohşs gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 boyun kadar silah lafı böle bişiye dense gerek :D gz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Oooo Helal elinde paralansın:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Evet set i parçalamıyorlar tabi ki. Bir de milletin dkp sayfalarına falan bakmıştım, offhand ilk düşünce genelde main hand de bir ay içinde falan düşmüş gördüğüm kadarıyla. Bekliycem artık : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 grats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 gz ama proc a 45 sn cooldown koydular :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 gratz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 gz wispy ne kadar burnledin dkp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Işş, yirim. Rogue levellatır adama yahu kız gibi kız. Gz Wispy. Abi offhandler main'den küçük dururdu, hala öyle mi? Öyleyse, mainhand'in boyu ne kadar ohannes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bir tebrikte benden abi ne güzel görüntü yapmış adamlar ya. Sırf görünüş için hırsla alınır yani dps i geçtim... Biz onu exp2 deyken nostalji runlarımızda anca görürüz herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Gz, gerçekten cok sevindim almana, o kadar stres yaptın ki anasını satiyim bir silah için, rahatlamışsındır artık :) İyi yarıyor cidden warglaive üzerimizde denendi ama nafile, dorf powah ftw!! :) Dun moroghlarda görmeyim seni öle fazla :P [img=http://img132.imageshack.us/img132/2914/wowscrnshot010808022843kg8.th.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 tebrikler, yakın zamanda tamamlarsın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 oo helali hoş olsun, tamamlarsın inşalalh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 hayırlı olsun valla, bir rogue olaraktan ben de istiyorum onu :) bize de kısmet olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 gz neyden düşüo bu alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Illidan'dan düşüyor. Terbiyesizlik olucak biraz ama keşke mainhand düşseydi ilk, MH eğer hiç düşmezse ancak shiv spamlarım artık : < Bir de eğer bir tane daha Offhand düşerse ilk, Main Hand için rollüyormuşuz. Bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bi weapon bi ud a bu kadarmı yakısır sırf bu silahlar icin ud rog kasıcaktımda yalan oldu :P mag te bi eleman vardı 2 leyen ismi gear gözünde bide sergeras bandı vardı cok hasta gözüküodu... gz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar