KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ben ilkoul birdeyken bir köpek almıştı annem. minnacık bi poodle terrier kırması. 5 yaşındayken bi köpek tarafından saldırıya uğradığımdan (ki olaydan önce hayvanlardan hiç kormazdım) korkuyordum ve annem beni hayvanlara alıştırmak istiyodu. Gayet de güzel alıştırdı. Şimdi 12 yaşında bi bakire sdf. Hiç çiftleştirmedik ama aseksüel çıktı zaten, hiç kafayı yiyip etrafa sürtmedi (ki yapan dişi köpekleri gördüm) ama erkeklerle hafif paslaşmıyor da değil. Adı zilli. Hala yadırgıyorum. Halbuki oğluna almışsın köpeği o karar versin di mi ismine. ardından annem bi gün beni okula almaya gelirken bir yavru kedi bulmuş, güzelyalı parkının kalabalığı arasında kaybolmuş dünyanın en zayıf yavru kedisi. e tabi ben bilmiyorum daha bu kedişin en sevdiğim hayvanım olacağını. zilli anneme bağlıyken bu bana bağlandı. minnacıkken (e ben de minnacığım) kazağımın içine girdiğini hatırlıyorum. gerçi şimdi dünyanın en umarsız kedisi. yemek saati dışında hiç yüz vermez. o istemediği sürece sevemezsiniz. bi narsisist bi de. gelir salonun ortasına sırtını bize dönüp oturur. biz yaklaşınca gider biraz daha ilerde oturur. atlarsan kaçar, az sonra yine gelir. manyaak. ardından geçen sene annemin bi arkadaşı hasta bi kedi bulmuş, sonra anama vermiş, anamın da üstüne kalmış bu tabii. atacak değil ya. her neyse bu hayvan beni bırak sevmemeyi bildiğin korkuyo. hiç zararım olmadı ama beni gördüğü anda kaçıyo, yakalarsam da öyle bi kasılıyo ki sanırsınız sevmiyorum işkence ediyorum. annem bi ara yazın bodrumda çalıştı. tüm hayvanlarımızı oraya götürmek zorunda kaldı. annem işi bıraktı fakat yaramaz (evet adı yaramaz) ortalarda yok. sırf onun için 5 gün geç geldi ama yine de gelmemiş. annem daha sonra yaramazı bulmaya 2 kere daha giti bodruma. fakat sokakta kalan ev kedisi olarak zayıflayıp hastalanması gerekirken o cılız minik kedi, bir adet garfield olmuş. tabi arada bir çok kedimiz var. nerde hasta kedi var almış bakmışız. biri hariç hepsi öldü. Karamel, Çorap, Chuck, Mika vs. Mika dışında hepsi öldü, Mika da sokağa geri döndü ama ortalıklardan yokoldu bi süre sonra. Öldüğünü varsayıyoruz. Şimdiyse eskişehirde yaşıyorum ve herşeyden çok onları özlüyorum. Ama en çok kimi derseniz Nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa,nokta da süpermiş gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 anne muthişmiş gercekten hayvan sevgisi aşılayabilme konusunda.''zilli'' isminde aseksuel bir kopeğinin olması da ayrıca ilginç.))noktanın fotograflara bayıldım zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Kopegin bakis ne oyle super, saclarida joleli heralde :p Kedinin 3. foto guzel cikmis. Uzun omurler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kedinin 2. resmini bende çok beyendm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 köpek çok şekermişte kedinin tipi beğenmedim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 40 kiloyum, hiç kız arkadaşım olmadı. Anenin yardım eli uzatmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 benimde aşkım bu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 1 haftada 10 yaşına gelmiş olamaz heralde? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 gerçekten nokta güzel bir kediymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 banikim2.jpg iyiymiş,pamuk gibi lan. yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 cokguzellermıs vallahi..heleki pisi felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar