Sensible Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Arkadaşlar bu ultima online artık bana grafik açısından çok sıkıcı gelmeye başladı oynadığım shard 3D desteklemiyor. Bu tarz bildiğiniz güzel oyun varmı online oynananan?[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bırak uo filan boş iş bunnar :yapma:
Anason Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 o zaman ultima online i gercek yerinde oyna 3d tarzini istiyorsan.
Payro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Diablo Oyna :D[signature][hline]İnsanları taş duvarlar,demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar,kelepçeler,zincirler,demir kapılar yok olacaktır. ------------------ -Dw-Strong Life- Senior Game Master
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 koca mmorpg bolumu var bi goz at istersen?[signature][hline]
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 TheLastMage oyna,ilk Türk MMORPG.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 +1 Üstelik cok orjinal bir yapım[signature][hline]
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 kesinlikle oyna ben onu eski zamanlarında oynamıştım yine de çok eğlenceli idi şimdi baktım grafikleri daha iyi olmuş ama ben o oyunu grafii için oynamam çok zevkli olduu için oynarım uo istersen yakında yeni bi server açıcam aos destekleyen ilk defa runuo da yapılmış şeyler yapacaız yani bi düşün[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: SilphatosIce_, 24 January 2004 10:17 tarihinde demiş ki: TheLastMage oyna,ilk Türk MMORPG. +1 çok güzel oyundur :)[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım.....
Jester Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 sitesi açılmıyor?[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-)
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ultima ascension mu ne çıkmış galiba sharereactorde vardı.eski bi oyunda olabilir bilmiyorum.[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Levie'nin dediği 99'da çıkmıştı :D ve herkes tarafından yuhalanmıştı ben de dahil.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 tlm ye başlıyacak olanlar ya da oynayanlar haberiniz ola server de problem var[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım.....
Öne çıkan mesajlar