Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bonepart naaptın ya kızın moral sıfırlandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Tipim uygun olsa kız düşürmeye gireceğim feysbuka da tip yok işte, boşuna zaman kaybetmiyeyim diye uğraşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 nie bozulsun yauvs da urmesque mevzuna dondu.geyik potansiyeli yukzek pati insanlığı nie tuttu bunu bu kdr ciddie aldı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 haydaa ben ciddiye almışa mı benziyorum şimdi alala bıraag yaa edit : ok bıraagma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 BonePART said: kimse yazmis mi baktim yazmamis AFFERIM!!! BRAVO!!! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 = ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 [email protected] ekleyin kıslar :) facebook ateşli msn sohbetleri canlı kamera cyber maybır herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ekliyorum. gayim yanlız, problem çıkarmaz inş. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 emmeli gömmeli her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Xaenin said: Bir facebook, ki yonja ve hi5 gibi sitelerle karşılaştırılmasına karşıyım. valla senin 80630 profilin var yalan okuma şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 İlkokul arkadaşlarınızı bulun!!1! tribi vardı, yiyip üye oldum ama doğruymuş, buldum hakkaten buluştuk ettik. Sonra da işlevini yerine getirmiş olarak kaldı, öyle duruyor bakıyorum arada. Fotoğraflar falan düzene girdi o iyi oldu, profili de gizleyebildiğim kadar gizledim falan heh. Deaktive edicem bir ara çaktırmadan ^^ Unutmuşum yazmayı, feysbukun olmaması bence iyi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 facebook'tan çok memnunum ama hi5 ve yonjaylada karşılaştırılmasın lüffen ama yonjaya ayrı bi kılım var beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatmangeek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sex var istermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 pekaziz said: Tipim uygun olsa kız düşürmeye gireceğim feysbuka da tip yok işte, boşuna zaman kaybetmiyeyim diye uğraşmıyorum. :D:D:D:D:D:D merak etme sanada birileri düşer yahuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yonja ile face book gerçekten kıyaslanamaz, facebook um var benim adıma da acılmış bilmediğim yonjamda var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 benim bile var lan daha ne diyim asdasd edit:sadece feysbukum var diğerleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 aynen yaw eski arkadaşları bulma amaçlı şeettim, şimdiye kadar böle yonja 80630 falan hiç işim olmadı :P ehe (aha namuslu herif bulduk!!1 :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 facebookta ortaokul ing öğretmenimi buldum süper bişey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ben de lise 2 fransızcacıyı buldum kalemin bende kalmış diyor. sağolsun cnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 az önce öyle bi baktım facebook a üyelikte aldımda buda pek bi nane değil gibi bence, insanları oyalama maksatlı format değişimi yaşamış bi site yonja falan neyse buda o zıkkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar