Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 penaltı çok kolpaydı. bobo'nun bitirciliğini biraz düzeltmesi lazım. çok fazla net gol pozisyonu kaçırdı. 7-8 gol bile atabilirdik, ankaranın defansı rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 3-1 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Fazla kasmadan bu skorun alınması sevindirici, daha kaçan net sürüyle gol var, beşikTAŞ diyorum en son :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 diski maçında demiştim takım üretken. ama zayıf ekipti diski. ankaraspor gibi bir takıma karşı da çok pozisyon buldu. biraz daha beklemek lazım ama beşiktaşın hücumda çok etkili olacağını düşünüyorum. ligin en kaliteli hücum hattının bjk da olduğu bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 takımda ii şeyler var ama acilen gökhan zana da ihtiyaç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 aytimania said: takımda ii şeyler var ama acilen gökhan zana da ihtiyaç var gökhan zandan ziyade iyi bir stoper almalı bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ibrahim kaş sürekli oynatılmalı bence. iki seneye toramanı keser. gökhan zan'da cam gibi maşallah. yapıcak bişey yok yerine başkası alınacak mecburen. isterse gidebilir yani. bu kadar boyu olup da kafa toplarını bu akdar cok alamayan bir stoper daha görülmemistir heralde. bu arada tello'nun iki golü de cok güzel. özellikle ikincisi derslik. holosko'nun attığı golde de bobo ile holoskonun paslaşması sevindirici bi durum. ileride neler olacağını gösterir gibiydi. bir stoper bir de sol bek alınmalı. hadi ibrahim üzülmez bu sene idare etse seneye alsınalr bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Heimdall said: penaltı çok kolpaydı. bobo'nun bitirciliğini biraz düzeltmesi lazım. çok fazla net gol pozisyonu kaçırdı. 7-8 gol bile atabilirdik, ankaranın defansı rezaletti.Ben maçı izlemedim de ciddi ciddi birşey soracamkimseye laf atmıyorum. Gol pozisyonu derken %100'lük gol pozisyonundan mı bahsediyorsunuz 7-8 tane derken? Eğer öle ise bu gece Beşiktaş gerçekten üretken ve mücadelci futbol sergilemiştir demek ile aynı şeye geliyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 LucifeL said: Heimdall said: penaltı çok kolpaydı. bobo'nun bitirciliğini biraz düzeltmesi lazım. çok fazla net gol pozisyonu kaçırdı. 7-8 gol bile atabilirdik, ankaranın defansı rezaletti.Ben maçı izlemedim de ciddi ciddi birşey soracamkimseye laf atmıyorum. Gol pozisyonu derken %100'lük gol pozisyonundan mı bahsediyorsunuz 7-8 tane derken? Eğer öle ise bu gece Beşiktaş gerçekten üretken ve mücadelci futbol sergilemiştir demek ile aynı şeye geliyor değil mi? Evet ama Ankara'da savunmada çok dağınıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bobo baya kaçırdı karşı karşıya, delgado boş kaleye kaçırdı. bi tane de holosko karşı karşıya kaçırdı yamulmuyosam. net pozisyondu yani 7-8 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 tello'nun golu ne yahu, holosko bobo golu de mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Tello kiymetlimissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Tello - Bobo - Delgado ve Holosko 4'lüsü sanırım beşiktaşta yeni bir Metin - Ali - Feyyaz 3'lüsü oluşturucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 defansa da iyi birini alırsak 2. yarı için çok iyi olacak, uzun zamandan sonra ilk kez kadro ezberlenecek duruma geldi. yıllardır ilk 11imiz sürekli değiştiği için kimse ezberden bir 11 söyleyemiyordu.Şimdilik ileri de sorun yok gibi bir de stoper aldık mı mis gibim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 stoper konusunda acele etmemek lazım bence. gökhan zan'ın ikinci yarıdaki durumunu bekleyip ona gore transfer yapmalıyız. sakatlığından kurtulabilirse bizim kazancımız olur. yok eğer kurtulamazsa nasılsa sezon sonunda sözleşmesi bitiyo. hem bu arada ibrahim kaş da biraz forma şansı bulmuş olur. ayrıca sezon sonu daha kaliteli bi oyuncu almamız mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 istenilen hücum zenginliği yavaş yavaş oturuyo.daha higuain,nobre ve ricardinho gibi alternatifler var.higuain daha hiçbişiy oynamadı.kimse daha ne olduğunu bilmiyor.ama ofansif yönde her tarafta oynayabilecek bi oyuncu bence.nobreyi çok kolay unuttuk bu adam 2 senede 50 küsür gol attı.ricardinhoyu da çok kolay sildik.geçen sene paşa ünvanını biz verdik.hem çok tecrübeli hemde kaliteli ama artık ilk 11 de zor oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Rico Paşa-Mehmet Topuz takası yapılsın,BJK süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 oha öyle bir takas mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bence Beşiktaş'ın 1 stoperden daha çok cisse'nin yanında oynayabilecek ofansif ve defansif yönü dengeli olan , gerektiği zaman cisse'yi kesebilicek bir ortasaha oyuncusu lazım (MC).. Her ne kadar çok fazla eleştirilsede Baki'nin formu bu sene çok iyi , İbrahim kaş , İbrahim Toraman , Gökhan Zan ve Baki Mercimek 4 lüsü bu sene sadece Türkiye'de mücadele edicek BJK için yeterli. Sezon sonu bu mevkiye takviye yapmak en hayırlısı bence. eğer bu mevkiye takviye yapılıcakca , genç türk oyunculara yönelilebilir. Yabancı oyuncunun ben ortasaha mevkisine kullanılması gerektiği düşüncesindeyim(rico'nun yerine).. bu isim Valencia'nın gözden çıkardığı Albelda olabilir mesela , bu tip oyuncular yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Higuen'in oynama tarzı genelde bitiricilik bence... 2 çalım atıp kaleciyle karşı karşıya kalırsa o kesin gol oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kaleciyle karşı karşıya kalırsam bende atıyorum ona bakarsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Beşiktaşta stopere GS nin popescusu gibi bi adam lazım, tabi nerden bulurlar öyle adamı bilmiyorum.Bizim defanstan top çıkmıyo, yani geriden oyun kurabilcek adam yok büyük sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 suBzer0 said: Bence Beşiktaş'ın 1 stoperden daha çok cisse'nin yanında oynayabilecek ofansif ve defansif yönü dengeli olan , gerektiği zaman cisse'yi kesebilicek bir ortasaha oyuncusu lazım (MC).. Her ne kadar çok fazla eleştirilsede Baki'nin formu bu sene çok iyi , İbrahim kaş , İbrahim Toraman , Gökhan Zan ve Baki Mercimek 4 lüsü bu sene sadece Türkiye'de mücadele edicek BJK için yeterli. Sezon sonu bu mevkiye takviye yapmak en hayırlısı bence. eğer bu mevkiye takviye yapılıcakca , genç türk oyunculara yönelilebilir. Yabancı oyuncunun ben ortasaha mevkisine kullanılması gerektiği düşüncesindeyim(rico'nun yerine).. bu isim Valencia'nın gözden çıkardığı Albelda olabilir mesela , bu tip oyuncular yani. zaten artik gunumuz futbolunda dikkat edildiyse DMC oynamasi gereken adamlarin takimlarda kilit adamlar olduklaridir.. Eger o pozisyondaki oyuncunun defansif ozellikleri kadar ofansif ozellikleri de fazlaysa takimin hucum yonune muthis bir katki sagliyor.. Fenerbahce'de bir Aurelio var ki off off.. Oyle bir adam lazim Bjk'ye .. Cisse'de iyi de cok pas hatasi yapiyo yaw .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 subzero iyi hoş, cisse nin yanına birini alın da 12 kişi mi çıkacaksınız ? 4 savunma, 2 önlibero, 2 kanat, bi delgado, 2 forvet.. bana fazla geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 fizban said: 4 savunma, 2 önlibero, 2 kanat, bi delgado, 2 forvet.. bana fazla geldi biraz.abi dediğin rakamlar 11 ediyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar