Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dönem ödevim...google da bile bulamadım ya

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Bak simdi ;

| bir plaka, < da ucu sivri bir plaka olsun.

Iki tarafa gerilim uygulandiginda | | arasinda bir alan olusur degil mi ?

Enduksiyon`un ( benim bildigim bu, elektrikci arkadaslar cok daha dogru seyler yazacaklardir ) olayi levhalarin | | seklinde degil | < seklinde olmasi ve sivri ucta yuksek elektrik alaninin olusturulmasi.. Ya da indui gibi biseydi bu.. Cevher Zenginlestirme de gormustuk :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh be tek kaynak internet mi şu dünyada. Mirim biz ödev yaparken internet bile yktu. Açınız bir ansiklopedi veya gidiniz bir kütüphaneye açınız Makina Mühendisliği El Kitabı isimli kutsal eseri bakınız içinden.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 24 January 2004 13:38 tarihinde demiş ki:
Orgh.. O zaman enduksyion bobini, enduksiyon motoru falan gibi kullanilabilen alanlari aratmayi dene.

konu endüksiyon deil ki : GERİLİM ÜRETME YÖNTEMLERİNDEN ENDÜKSİYON YOLU[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 24 January 2004 13:42 tarihinde demiş ki:
Yuh be tek kaynak internet mi şu dünyada. Mirim biz ödev yaparken internet bile yktu. Açınız bir ansiklopedi veya gidiniz bir kütüphaneye açınız Makina Mühendisliği El Kitabı isimli kutsal eseri bakınız içinden.

doğru sölüyosun onada zaman var ama önce internet el altı nasılsa[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Sosyal ağlarda paylaş

Esas olarak Elektrik mühlerininde benzer kitapları olsa gerek, onlarda çok daha ayrıntılı vardır bu konu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben lisede dönem ödevi için kütüphanede bi kaç gün geçirmiştim ama ders kitabından okumadığım için yazdıklarım başka bi boyutta olmuştu
okadar ayrıntıya bilmem neyin basit formulunu yazmadım diye düşük puan almıştım bide eheh
Halada ünv. kütüphanesine takılırım iyibir alışkanlık
net ne zaman senin arzularını karşılayacak bi boyuta erir bilmem ama kütüp rullz derim
*İçinde kitapları bahçesinde çiçekleri olan bi evim olsun isterim*konfiçyus[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Sosyal ağlarda paylaş

cok detayli anlatacam ama lise seviyesinde olmayacak, enduksiyon gerilimiyle ilgili manyetik alan, bobinler vs gibi konulari arat, onlarda da daha cok karsina devre elemanlari, elektrik motorlari vs gibi seyler cikacaktir,
senin icin uzgunum ama tek sansin bir adet lise son sinif fizik kitabi edinip okumak, ya da dershanelerin fizik kitaplari vs gibi bisey, ya da bilmiyorum ben ama su dershanelerin web siteleri falan varsa oralarda var midir[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...