eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Endüksiyon yoluyla gerilim üretme dönem ödevim çok önemli deersten belkide bu ödev sayesinde geçicem ltf ödev hakkında bilgisi olan veya bulablceğim google dışında bir yer bilen varsa yazsın bekliyorum!!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 önce bi endüksiyon ne onu araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 induction de, inductive current de de bisiyler google a[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 o zaman ingilizce çıkmazmı??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 o kadar ingilizcem olsa... (metin çeviren program varmı ki?)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bak simdi ; | bir plaka, < da ucu sivri bir plaka olsun. Iki tarafa gerilim uygulandiginda | | arasinda bir alan olusur degil mi ? Enduksiyon`un ( benim bildigim bu, elektrikci arkadaslar cok daha dogru seyler yazacaklardir ) olayi levhalarin | | seklinde degil | < seklinde olmasi ve sivri ucta yuksek elektrik alaninin olusturulmasi.. Ya da indui gibi biseydi bu.. Cevher Zenginlestirme de gormustuk :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 tşk de 10-15 sayfalık gerekiyo :([signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Orgh.. O zaman enduksyion bobini, enduksiyon motoru falan gibi kullanilabilen alanlari aratmayi dene.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Yuh be! Tembellik başa bela..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Qui, 24 January 2004 13:39 tarihinde demiş ki: Yuh be! Tembellik başa bela.. ???[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Yuh be tek kaynak internet mi şu dünyada. Mirim biz ödev yaparken internet bile yktu. Açınız bir ansiklopedi veya gidiniz bir kütüphaneye açınız Makina Mühendisliği El Kitabı isimli kutsal eseri bakınız içinden.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: sharky, 24 January 2004 13:38 tarihinde demiş ki: Orgh.. O zaman enduksyion bobini, enduksiyon motoru falan gibi kullanilabilen alanlari aratmayi dene. konu endüksiyon deil ki : GERİLİM ÜRETME YÖNTEMLERİNDEN ENDÜKSİYON YOLU[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: fedaykin, 24 January 2004 13:42 tarihinde demiş ki: Yuh be tek kaynak internet mi şu dünyada. Mirim biz ödev yaparken internet bile yktu. Açınız bir ansiklopedi veya gidiniz bir kütüphaneye açınız Makina Mühendisliği El Kitabı isimli kutsal eseri bakınız içinden. doğru sölüyosun onada zaman var ama önce internet el altı nasılsa[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Esas olarak Elektrik mühlerininde benzer kitapları olsa gerek, onlarda çok daha ayrıntılı vardır bu konu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 lan başka konu yok muydu[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 öğretmen bunu verdi napiim[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 söyle o öğretmene...[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ah bi söleyebilsem...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Haydi söyleeee[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ben lisede dönem ödevi için kütüphanede bi kaç gün geçirmiştim ama ders kitabından okumadığım için yazdıklarım başka bi boyutta olmuştu okadar ayrıntıya bilmem neyin basit formulunu yazmadım diye düşük puan almıştım bide eheh Halada ünv. kütüphanesine takılırım iyibir alışkanlık net ne zaman senin arzularını karşılayacak bi boyuta erir bilmem ama kütüp rullz derim *İçinde kitapları bahçesinde çiçekleri olan bi evim olsun isterim*konfiçyus[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bilgisayardan çıkartılıp cd ye ve diskete çekmek zorunlu olduğundan ve 10-15 sayfa yazmak gerçekten zor olucağından internet önceliği alıyo yoksa bende biliyorum kitaplara bakmayı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Hımms devir değişmiş biz köfte olalı çok olmuş :-P[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bunun deneyini yapmıştı bizim fizikçi geçen sene accukta anlatmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Endüksiyonlar Isıtma diye birşey buldum yarar mı?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 cok detayli anlatacam ama lise seviyesinde olmayacak, enduksiyon gerilimiyle ilgili manyetik alan, bobinler vs gibi konulari arat, onlarda da daha cok karsina devre elemanlari, elektrik motorlari vs gibi seyler cikacaktir, senin icin uzgunum ama tek sansin bir adet lise son sinif fizik kitabi edinip okumak, ya da dershanelerin fizik kitaplari vs gibi bisey, ya da bilmiyorum ben ama su dershanelerin web siteleri falan varsa oralarda var midir[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar