fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bir arkadaşıma, ki kendisi 24 üne giriyor, doğumgünü hediyesi alıcam. işe yeni başladı sayhılır, hatta komşu masamda. masasına alınacak ofis malzemesi arıyorum. ne olabilir, hadi gençler fikir jimnastiği yapın bakalım. bariz bir hobisi falan yok ne yazık ki adamın. yani mesela sözkonusu olan kişi atıyorum ardeth olsa al bi tane fizik li mizikli bişey, ya da sly olsa alırsın brad pitt posteri tamam bitti ama öyle bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Hmm.. Spartan 2007 çıktı onu alabilirsin. RM1 metodunu da içeriyomuş. fizban said: ama öyle bi durum yok. edit:öyle bişey yokmuş pardon eüü sonuçta yaptınız işle alakalı olarak böyle moleküle benzeyen masa süsleri var, hatta metin arık hocamın masasında da benzeri birşey var hem oynaması zevkli hem de güzel ama nerden alınıyor tam emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 işte not tutturmak icin bişeyler var ya ondan olabilir. çerceve falan olabilir masa lambası belki? ıvır zıvır koymak icin kalemlik tarzı bişey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 madem ofiste dart al. canı sıkılır simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hani böle 4 tane top sürekli birbirine çarpıyo ondan al 1 tane ofiscenek tutulun ona iş miş yapamayın ahefuhauf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 fizban said: sly olsa alırsın brad pitt posteri*critical* usb disk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 sevgilisinin yan masada var molekülleri. bi çifte bir molekül çok. usb diski de var paşamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ne iş ile meşgul evladımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 eüü tükendim (evet fizikle ilgili şeyleri eleyince bitti tüm yaratıcılığım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 adamınbiri said: ne iş ile meşgul evladımız.. moleküler modellemeci tahminimce, bilgisayarda protein "koşturuyolar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 git kazak falan al ozaman ben ne anlarsım molekülden ondan bundan haefuaehufha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 usb ye baglanan ofiste işine yarayacak ya da eglenceli bi alet alabilirsin. usb ütü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 güzel bi isviçre çakısı al bence .. neden diye sorma bana alınsa çok hoşuma gider ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 John A. Pople ya da Walter Kohn posteri de alabilirsin tabi. Şaka bir yana, hobisi olmayan bir insana ne alınır? Şöyle hani abuk subuk dengede duran kuşlar falan var ya teeter toy, onlar masa üstüne güzel gider yanlız nerden bulunur bilmiyorum, ingilizce adı balance toy. bu kadar süslü olanları da pahalı oluyor 150 küsür dolar ama sırf metalden olanları çok daha ucuzdur. fiziğini merak ediyorsanız, kanatları ve kuyruğundaki ağırlık sayesinde, ağırlık merkezi üzerinde durduğu çubuğun alt seviyesine geldiği için sabit dengeye girmiş oluyor. yani potansiyel enerjisinin birinci türevi değişkene göre sıfır, ikinci türevi de pozitif oluyor, moleküllerde de moleküler mekanik hesapları benzer mantıkla yapılıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 oha éébne laf sokmuş şansa gördüm. asdsdasdd. yardım edeceğim varsa da etmiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 teflon mouse pad al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 dEaThMooN said: güzel bi isviçre çakısı al bence .. neden diye sorma bana alınsa çok hoşuma gider ondan :D bi daha düşündüm de bence ofisde çekmecende olması gereken şeylerden isviçre çakısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 güzel bi kalemlik al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ne aldığını bize de söyle ilerde fikir olur d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar