Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eminem - Stan'in türkçesi var! Evet!

Remedy

Öne çıkan mesajlar

Ben yeni duydum, bir yazıyım dedim,
Modjo - Lady'nin türkçesi gibi bu da dalga amaçlı yapılmış (yani piyasaya böle bi şarkı çıkmadı (aman yaa)) Ama onun gibi dandik prodüksüyon diil. Öle şarkıdan bi loop alıp yapmamış adam. Oturmuş yapmış şarkıyı yeniden. Vitamin gibin olmuş yani.
Şarkının adı sevki, ancak şarkı herhangi bir web sitesinde yok (ya da varsa da ben bilmiyorum). Napster'a sevki (s harfiyle tabiki) yazın. Bi ton şevki yılmaz bilmemne falan geyik şey çıkıyor. Ama bunun ismi sadece sevki (sevki.mp3) uzunluğu 6:33 falan.
Adam bütün şarkı için söz yazmış (dido'nun şarkısından sample'lanan kısma bile). Dinlenmesi gerek. :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet baba bilmiyomuydunus ben stan'in türkçesini yasiim sana bak ama birasını nakarat bölümü işte hani war ya DIDO nun söyledii winterrr winterrr dakent see in uff bölümü

Çayım Soğudu çoktaaan neden çıktım şu yataktaaaann could have make have touch my winterr :-) :-D eheh nası ama daa ne geyikler war yaws
Sosyal ağlarda paylaş

bak kedicim,
caydan geldim evime yolda su cektim
beyim evde yemek bekler heuehueue
yani kaççacam bi gun kaççacam biliosun, r gibi gereksiz bi harfin polemigini yapma bana, allah seni inandirsin bugun bi mantaliten olsun, bi karizmani kullanisin olsun kalplerde taht kurmus en kral insanlardan birisin abijim :-p
Sosyal ağlarda paylaş

said:

2001-04-29 14:13 tarihinde, wastiee yazmış:
Beyleer (ve bayanlar :-D), $arkinin info kismina baktim winamp'dan, URL vardi comment kisminda, http://www.caglar.net/ekin diye, gittim, music kismina girdim sitede, boyle turkceye cevrilmi$ ba$ka bi $arki daha var, indircem $imdi :-D:-D:-D.

Wastiee, onlar türkçeye çevrilmiş başka şarkılar diil. Adamın kendi prodüksüyon'ları ve iğrenççç. Adam tam 1990'lar sound'u pop gibin bişey yapmış. Bi kere sevki'ye göre aranjesi çok berbat, aynı kişinin yaptığına inanmıyorum ben. Ayrıca adam bi de ingilizce söylemiş şarkıları (sitedeki) ve sıfır aksan, o da bi ayrı iğrenç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...