Remedy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Ben yeni duydum, bir yazıyım dedim, Modjo - Lady'nin türkçesi gibi bu da dalga amaçlı yapılmış (yani piyasaya böle bi şarkı çıkmadı (aman yaa)) Ama onun gibi dandik prodüksüyon diil. Öle şarkıdan bi loop alıp yapmamış adam. Oturmuş yapmış şarkıyı yeniden. Vitamin gibin olmuş yani. Şarkının adı sevki, ancak şarkı herhangi bir web sitesinde yok (ya da varsa da ben bilmiyorum). Napster'a sevki (s harfiyle tabiki) yazın. Bi ton şevki yılmaz bilmemne falan geyik şey çıkıyor. Ama bunun ismi sadece sevki (sevki.mp3) uzunluğu 6:33 falan. Adam bütün şarkı için söz yazmış (dido'nun şarkısından sample'lanan kısma bile). Dinlenmesi gerek. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 aahahahahahhaa, super yaa, dinniorum $imdi "mahmut abii, nasilsin abi, guzel abim benim, ariom seni bi turlu ula$amiom abii...." ahahaha, cok guzel yaaa :-D:-D:-D bi de uyumlu $arkinin sozleriyle, o super :-):-):-D:-D8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Klipte dido'nun bagajdan çığlık attığı sahne var ya, adam orayı bile yapmış yaw. "Benim hanımla çocukları dampere bağladım" diyo. ahahahuahuahuah :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Ehauahaa yarildim varya olm oradaki adam ciglik tan sonra 'shut up bitch we are trying to talk' u cevirmi$ 'suslan kaltak konu$uyoruz burda' die cevirmi$ yarildim ya... bu arada bu soledigim sansure girebilir bilemicem artik :-p biiipleyin isterseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 puahahahahaha yarıldım ilk indirdiğim tam değilmiş birdaha indiriyorum "not:aramayan top olsun emi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 herkes yarılmış yalnız... :-) :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 said: 2001-04-29 07:00 tarihinde, BlackRose yazmış: herkes yarılmış yalnız... :-) :-) :-) Evet yaw heuhehu :-) :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LejYoNeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 abiii koptum zuhahahahah manyaq bısı yaw ...... :-D :-D :-D :-D :-D :-D [addsig] [ Bu mesaj LejYoNeR tarafından on 2001-04-29 08:49 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 zmaeuheua harika ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XPhantom_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Evet baba bilmiyomuydunus ben stan'in türkçesini yasiim sana bak ama birasını nakarat bölümü işte hani war ya DIDO nun söyledii winterrr winterrr dakent see in uff bölümü Çayım Soğudu çoktaaan neden çıktım şu yataktaaaann could have make have touch my winterr :-) :-D eheh nası ama daa ne geyikler war yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Beyleer (ve bayanlar :-D), $arkinin info kismina baktim winamp'dan, URL vardi comment kisminda, http://www.caglar.net/ekin diye, gittim, music kismina girdim sitede, boyle turkceye cevrilmi$ ba$ka bi $arki daha var, indircem $imdi :-D:-D:-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 igenç lam bence ? hay zevkinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 sonuna yarıldım ya koptum en sonu manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 olm burda esas komik olan adamin aksani hehehe hani bole uzun sure yurt disinda kalmis tipler turkceyi unutur ya r leri yuvarlayarak konusurlar, ole bi model bu da... olmamis yane ehe hele sonunda hassiktirrr dio ya ordaki r vurgusu feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 heuheuheheyeheeheu zuhahahahahaahahan muhahahaahhaahaham puhahahahahaaaahaaahaha- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 ayrımız gayrımız mı var su iki günlük dünyada? ama bu r muhabbetini yakıştıramadım sana ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 bak kedicim, caydan geldim evime yolda su cektim beyim evde yemek bekler heuehueue yani kaççacam bi gun kaççacam biliosun, r gibi gereksiz bi harfin polemigini yapma bana, allah seni inandirsin bugun bi mantaliten olsun, bi karizmani kullanisin olsun kalplerde taht kurmus en kral insanlardan birisin abijim :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 yani sana örnek olduguma sewiniom da athe kafayı kullanacan be kızım kafayı biz bu mevkiye kolay mı geldik sanıon ? ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 ulan hede hodo kedisi ne sahsiyetsin adammissin lan sen sen ne annarsin garibin halinden be abi sen mersedesinde gezion bizim acliktan nefesimiz kokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 ahuahuahuehueuhaehuahuehuehuehuehu :-):-):-):-):-D:-D;-)8-):-p:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 hede hodo kedisi kurban olsun sana athe :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 hastayim hede hodo kedisine :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Haliçte 80'le seyrediyom, vitesi de boşa aldım iyi mi.. hauahahuhuahauauhuahu :-D :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 said: 2001-04-29 14:13 tarihinde, wastiee yazmış: Beyleer (ve bayanlar :-D), $arkinin info kismina baktim winamp'dan, URL vardi comment kisminda, http://www.caglar.net/ekin diye, gittim, music kismina girdim sitede, boyle turkceye cevrilmi$ ba$ka bi $arki daha var, indircem $imdi :-D:-D:-D. Wastiee, onlar türkçeye çevrilmiş başka şarkılar diil. Adamın kendi prodüksüyon'ları ve iğrenççç. Adam tam 1990'lar sound'u pop gibin bişey yapmış. Bi kere sevki'ye göre aranjesi çok berbat, aynı kişinin yaptığına inanmıyorum ben. Ayrıca adam bi de ingilizce söylemiş şarkıları (sitedeki) ve sıfır aksan, o da bi ayrı iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XPrawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 biri atsa napster yok da :-) ICQ = 49854129 Invisible ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar