mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sorun kafa derimde mi saçlarımda mı bilmiyorum, kafam çok çabuk yağlanıyor. her gün yıkamak zorunda kalıyorum. saçlarım 3 numara ve işin ilginci saçlarım uzunken bu kadar yağlanmıyordu 3 güne kadar yıkanması gerekmeyebiliyordu. fakat vurdurduğum zaman her gün yıkamamı gerektirecek kadar çabuk yağlanıyor. elidor'un yağlı ve bilmemne saçlar için olan bir şampuanı var şu an ama bir faydası dokunmuyor. ne yapsam, şampuanı mı değiştirsem, yıkarken veya kurularken dikkat etmem gereken şeyler mi var yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 cok elleme sacını.. dokundukca iyice yaglaniyo her gun yikanmaya alisirsa o zaman da yaglaniyo bebek sampuanlari arada ise yariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 mahmut tuncer said: fakat vurdurduğum zaman yapma mahmut yapma :D 1 seferde kaç kere yıkıyosun saçlarını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 zhuahua vurdurduğun zaman ne zaman oluo ben de onu anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 HAAHHAAHAH mahmut ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yalnız saçının uzunken yağlanmaması ve kısayken daha fazla yağlanması gerçekten enteresanmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 evet, belki de ikisinde de yağlanıyordur fakat diplerde kaldığı için saçlar uzunken belli olmuyordur. saçlar kısayken diplerden ibaret zaten kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 mamut abi usturaya vurdurt saç maç kalmaz sorunda kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar