irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sabah sabah aldım telefonu elime PATLICAN yazıor ekranda,korktum kapadım.P o ne ya ölee insan korkuor ,avea yaz ona, bilgi mesajı yaz, bıdıbıdı yaz daa patlıcan deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sıkma tatlı canını..... diye giden bi söz var işte öyle yaa geçenlerde hamdi abiyi gördüm ahfuaehfuaefh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 acı patlıcan kırağı çalmaz?! o.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 çarpıl caaaan oğluuum kusmuklar için özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: amca sen bu fotoları nasıl,ne ara, nerden, niye buluosun ya?hah işte tum bunlar kafamda soru işareti bi de size amca diyebilir miyim amca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ya salatalık yazsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 banada dostum diyebilirsin O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Fotoğraftaki patlıcan dilimi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 patlıcandan korkan bi arkadasım vardı. patlıcan görünce refleks olarak bagırarak koşmaya baslıodu ne çekti elimizden yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evt işte adam dilimlenmişini bile buluorm pess diorm.@ein cok amerikan gördum ya seni hadi baaam@urm bu sabah ben de korktum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 üstünde de LOL yazıyor nimetle oyun olmaz ama evde denemeyin helm çarpar hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Nimetle neler neler yapıyorlar bir bilseniz........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 nimet ayriyeten kız ismidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 urmesque said: patlıcandan korkan bi arkadasım vardı. patlıcan görünce refleks olarak bagırarak koşmaya baslıodu ne çekti elimizden yazık. oha kötü çocukluk anıları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mr_Hand said: urmesque said: patlıcandan korkan bi arkadasım vardı. patlıcan görünce refleks olarak bagırarak koşmaya baslıodu ne çekti elimizden yazık. oha kötü çocukluk anıları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 öyle vala :) hatta bi gün salatalığı ojeyle tamamen koyu mora boyadık gösterdik buna patlıcan sandı koşmaya basladı gene sonra tuttular bunu zorla salatalıgı böldük ortadan tabi bu sefer biz kaçmaya basladık ahauhauah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 heh heh. çokzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 and the saga goes on.. bunun için resim yapmaya üşendim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 üşeniyorum öyleyse yarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ardeth said: and the saga goes on.. bunun için resim yapmaya üşendim d:taş yagacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bunun kebabı güzel olur ki antepte balcan kebabı derler . artı aveanın balcanın beni hiç sarmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bi de istim ya da islim kebabı olarak anılan bişey var. patlıcanlı o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 haa o da içine köfte büyüklüğünde et koyuyorsun. patlıcanı katlıyorsun . kürdanla ete tutturup pişiriyorsun ki fırında pişmesi gerekir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 of off işte o dunya guzeli oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar