irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sabah sabah aldım telefonu elime PATLICAN yazıor ekranda,korktum kapadım.P o ne ya ölee insan korkuor ,avea yaz ona, bilgi mesajı yaz, bıdıbıdı yaz daa patlıcan deme
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sıkma tatlı canını..... diye giden bi söz var işte öyle yaa geçenlerde hamdi abiyi gördüm ahfuaehfuaefh:D
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 çarpıl caaaan oğluuum kusmuklar için özür
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: amca sen bu fotoları nasıl,ne ara, nerden, niye buluosun ya?hah işte tum bunlar kafamda soru işareti bi de size amca diyebilir miyim amca?
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 patlıcandan korkan bi arkadasım vardı. patlıcan görünce refleks olarak bagırarak koşmaya baslıodu ne çekti elimizden yazık.
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evt işte adam dilimlenmişini bile buluorm pess diorm.@ein cok amerikan gördum ya seni hadi baaam@urm bu sabah ben de korktum valla
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 üstünde de LOL yazıyor nimetle oyun olmaz ama evde denemeyin helm çarpar hepinizi
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Nimetle neler neler yapıyorlar bir bilseniz...........
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 urmesque said: patlıcandan korkan bi arkadasım vardı. patlıcan görünce refleks olarak bagırarak koşmaya baslıodu ne çekti elimizden yazık. oha kötü çocukluk anıları :D
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mr_Hand said: urmesque said: patlıcandan korkan bi arkadasım vardı. patlıcan görünce refleks olarak bagırarak koşmaya baslıodu ne çekti elimizden yazık. oha kötü çocukluk anıları :D
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 öyle vala :) hatta bi gün salatalığı ojeyle tamamen koyu mora boyadık gösterdik buna patlıcan sandı koşmaya basladı gene sonra tuttular bunu zorla salatalıgı böldük ortadan tabi bu sefer biz kaçmaya basladık ahauhauah :D
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 and the saga goes on.. bunun için resim yapmaya üşendim d:
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ardeth said: and the saga goes on.. bunun için resim yapmaya üşendim d:taş yagacak!
malik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bunun kebabı güzel olur ki antepte balcan kebabı derler . artı aveanın balcanın beni hiç sarmadı .
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bi de istim ya da islim kebabı olarak anılan bişey var. patlıcanlı o da
malik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 haa o da içine köfte büyüklüğünde et koyuyorsun. patlıcanı katlıyorsun . kürdanla ete tutturup pişiriyorsun ki fırında pişmesi gerekir .
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 of off işte o dunya guzeli oluor
Öne çıkan mesajlar