Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Merhaba arkadaslar gitarima yeni manyetik takmak istiyorum ama tam olarak ne alacagima karar vermis degilim. Tarz olarak genellikle Thrash,Heavy Metal ayni zamanda Blues caliyorum.Bu tarzlara uygun manyetik almayi dusunuyorum. Kafamda su anda Seymour Duncan var.Sh13,Sh15 gibi modelleri hosuma gitti bayagi.Patilerden de tavsiye alayim dedim. Evet nedir onerileriniz? Not:Gitar Ibanez RG2550E-GK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Hicmi anlayan yok koca patide manyetikten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 msndeyim her zaman genç =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Trash ile Blues beraber zor gider. Bridge ile Neck'e Dimarzio EVO'lar, ortaya da Seymous'dan bir blues'a uygun birşeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Thrash allah belanı vermesin. Neck'e bir sh-4, bridge'e de sh14. Single sabit kalsın S7'lerin tonunu çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Sh-2 dusunuyorum Necke duncandan.Asıl merak ettigim bridge. KOL(king of loss :D) saolsun konusuyoruz msnden ama öbür patilerden de fikir bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar