Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ya ota poka mail gönderiyo bu feysbuğ.kapatmayı bilen var mı?edit profile'ı falan inceledim bulamadım.bilen varsa help plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 account > notifications. oradan kapatabilirsin istediğin uyarıları. bir daha da konu başlığını düzgün yaz ki, birileri bu konu hakkında bişey aramak istediğinde rahatça ulaşabilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ağzını öpsem yanlış anlar mısın cinali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 o anlamasa bile ben pek hoş bakmam bu saaten sonra size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ferit ne dion babsor, aman diyim sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ÖP ÖP ÖP asdfadsfdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ginaly said: account > notifications. oradan kapatabilirsin istediğin uyarıları. bir daha da konu başlığını düzgün yaz ki, birileri bu konu hakkında bişey aramak istediğinde rahatça ulaşabilsinler. hani yanlış da değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 CthuLhu said: ağzını öpsem yanlış anlar mısın cinali? abi adamın ağzını öpücene başlığı düzeltsen daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 düzeltmiştim yollanmadan kopmuş net..komşu wirelessı sömürüyoruz da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar