Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ya ota poka mail gönderiyo bu feysbuğ.kapatmayı bilen var mı?edit profile'ı falan inceledim bulamadım.bilen varsa help plx.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 account > notifications. oradan kapatabilirsin istediğin uyarıları. bir daha da konu başlığını düzgün yaz ki, birileri bu konu hakkında bişey aramak istediğinde rahatça ulaşabilsinler.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ağzını öpsem yanlış anlar mısın cinali?
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 o anlamasa bile ben pek hoş bakmam bu saaten sonra size
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ginaly said: account > notifications. oradan kapatabilirsin istediğin uyarıları. bir daha da konu başlığını düzgün yaz ki, birileri bu konu hakkında bişey aramak istediğinde rahatça ulaşabilsinler. hani yanlış da değilsin.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 CthuLhu said: ağzını öpsem yanlış anlar mısın cinali? abi adamın ağzını öpücene başlığı düzeltsen daha iyi olurdu.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 düzeltmiştim yollanmadan kopmuş net..komşu wirelessı sömürüyoruz da =)
Öne çıkan mesajlar