NuKe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 BonePART said: abicim bak routera gir 6112 portunu blockla arti bide waxxinin server isini blockla olsun bitsin bi sn deniyorum blocklamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Türkiye şampiyonu bizde agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 HIRSLI derken khalayı kastettim zaten = arkadaşını oyundan soğutabilir çok rahat, garanti veriyorum sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 BonePART said: abi sey yaptirsak elaidi sly-one penth khala ve arkadasi karsiyada wishy tharkasi felan koysak butun oyun boyunca noblari farmlasa 2inci takim khala herkese kufretse felan yok khala ya arkadas vermemek lazım, tamamen nooblar tarafından çevilmeli etrafı. şöyle khala-penth-elaidi-senin kanka-joscelin vs AS clanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 napıcam burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 abi o port sadece hosting için degil mi? baganamasına bi etki etmez kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 O takımla yeneriz biz [AS]'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 O kadroyla karşıda adam olmasa bile yenemezsiniz aga kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 arkadaşlar başka fikri olan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 abi dll sil installuda isodan yapıosa isosunu sil ya da cdyi çal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 cd den yüklüyo. cd yi çalmama gerek yok cd benim zaten. yok dersem de gider yeni cd bulur nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bence account'a odaklan biraz. wepla'dan ban yerse bir daha hesap almasi uzun surer. zira su an uye alimi kapali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 neyse geçici bi çözüm buldum. modem ayarlarında bişiyi disconnect yapıp tekrar connect yapınca durduk yere oyundan atmış gibi oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bırak adam insan gibi oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 öncelikle, evet, bırak adam oynamak istiyorsa oynasın.. kendi kararlarını alabilen ve sorumluluğunu yüklenebilen biri olması lazım. yok ille de yapıcam diyorsan hosts dosyasından yönlendirme yapabilirsin. ama hangi serverda oynadığını öğrenmen lazım önce.. bir de bilgisayarını boşta yakalayabilmen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 oyun kuramaz demişsiniz de, girdiği serverın ipsini kapatsa servera zaten giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 boşver oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Asteroth said: O takımla yeneriz biz [AS]'ları. Ekmek said: O kadroyla karşıda adam olmasa bile yenemezsiniz aga kusura bakma. of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 serverlar kapandı tüh demez herhalde arkadaşın, port mort kurcalar eninde sonunda. foyan ortaya çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ethernet kablosuna müdahale et sürekli o farketmeden. youndan paso düşsün ve en sonunda telekoma küfredip yatsın uyusun. Veya sende karanlık tarafı seç beraber oynayın hatta ondan daha çok oyna o seni kurtarmaya çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bi program yaz warcraft dota portuna socket bind etsin, windows service olarak calissin. acamaz, giremez. router port'u farkedip duzeltebilir ama bunu hayir, zor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 us robotics ayarlarından yeni kural yaratıp TCP den o portları banlaman lazım ip de banlıyor olabilmen lazım linksys de yapılabiliyor, robotics de olmadığını düşünemiyorum. birde router ın şifresini değiştir ki , yaptıktan sonra anlarsa gelip değiştiremesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bırak oynasın, yazık, günah, ekmekten sudan fazla dotaya ihtiyacı var onun bir dota bağımlısı olarak, ben de aynı durumdayım ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hmm girigi serverların ipsini modemden banla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bi tane program vardı, sende ekli serverların adresini değiştirebiliosun. gidip server adresini degistir. ruhu duymaz. server çökmüştür der, bırakır oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar