Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ntv de çalan bambalaliii bambayaya estanoalieii rummba de barselona diyen şarkının adını bulana +999 REP VERECEGIM.+rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bulmayana ne vercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 o biliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kim biliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 anladın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 La Rumba De Barcelona olmasın? http://www.youtube.com/watch?v=KPdrRvrkTSk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Fransuxa said: anladın sen. ben vermedim link falan verceğin şeyi versene ne verceN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Hoca repler nerede??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Manu Chao - Rumba De Barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bulanlara rep verdim bulamayanlara ise anladınız siz verdim ::o .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben de NTV deki bundesliga reklamlarında çalan şarkıyı arıyorum... bulana rep mep yok en fazla allah razı olsun derim. şarkının sözlerini de hatırlamıyorum hem. ya da dur hatırlıyorum galiba içinde "bundesliga" kelimesi geçiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bende aradım o şarkıyı çok ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
64theLast Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Selam pati.. herkeze mrb siz bu sarkıyı koymussunuz bende sarkının sözlerini koyim istedim.. herkeze ei forumlar. rambla para aqui rambla para allá esa es la rumba de barcelona rambla para aqui rambla para allá esa es la rumba de barcelona le merce bibi malena, le merce perro chaval le merce la policia, le merce abdu lila rambla para aqui rambla para allá esa es la rumba de barcelona rambla para aqui rambla para allá esa es la rumba de barcelona le merce mademoiselle até ponte de avignon le merce o bixo bahia, le merce escudellers rambla para aqui rambla para allá esa es la rumba de barcelona rambla para aqui rambla para allá esa es la rumba de barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Ağa açılmıştı! http://forum.paticik.com/read.php?11,1396375,1396375#msg-1396375 Şimdi bakıyorum da 1 gün arayıpta bulamadığım şarkıyı topiği açtıktan 15 dakika sonra bulan ben portesi hoşmuş asdf 3 senelik konumu da müzik bölümüne ışınladıktan sonra huzur içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
64theLast Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ahah ozmanlar calıyormuydu Ntv de bu sarkı.. demeqki biz takip etmiormusuz Ntv laliga yı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar