Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 digital fotograf makinası yok. = edit; ayrıca hava dediğim gökyüzü, heycan yapmışım. lulz.
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 mor çok klasik, vandyke kırmızısı olsaydı bari :(
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 al işte, güzel bişi olmuş, gökyüzü.. hemen deprem :( moral bozukluğu :( kınadım
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 utopia said: lan deprem falan olmasın da. deprem olursa senden bilcem, felaket tellalı
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 olm burda hava turuncu mor yeşil oluyorsa... lan yoksa kar mı yağacak? ehu.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 istanbulda geceleri gökyüzü kusmuk rengi oluyo lol=)
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: utopia said: lan deprem falan olmasın da. deprem olursa senden bilcem, felaket tellalı müneccim bokumu yediniz nerden biliyonz depremi filan ya
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 6 sene önce falan da istanbulda böle bişey olmuştu. tupturuncu oldu etraf, 2 tane gökkuşağı falan çıktı.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mr_Hand said: 6 sene önce falan da istanbulda böle bişey olmuştu. tupturuncu oldu etraf, 2 tane gökkuşağı falan çıktı. eet hatırladım nebulada bırısı fotosunu cekıp foruma koymustu hatta kıyamet kopuyo zannetmıstım gunes batıdan dogmustu resmen
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mr_Hand said: 6 sene önce falan da istanbulda böle bişey olmuştu. tupturuncu oldu etraf, 2 tane gökkuşağı falan çıktı.bu arada sırada rastlanan bir şey. özellikle gün batımında 2 güneş birden batıyor gibi gözüktüğü de olmuştur.
Öne çıkan mesajlar