Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avoidance


CapN

Öne çıkan mesajlar


/script DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage(string.format("Need 102.4 avoidance. Currently: %s",floor((GetDodgeChance()+GetBlockChance()+GetParryChance()+5+(GetCombatRatingBonus(CR_DEFENSE_SKILL)+UnitDefense("Player")-5*UnitLevel("Player"))*0.04)*100)/100))



macro olarak yap, avoidance'ın gözükür ^^ 102.4 lazımmış, öyle diyors.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence arkadaş pve için sormuş.Avoidance tankingde kullanılır genelde.

Avoidance de parry/dodge/block toplamını 100 yapmaya çalış.Öncelik sırası şöyle olsun:

1.Block: Biraz damage yediğin için rage kazanırsın ve aggro builtin artar.Çok dodgelersen damage yemediğin için fazla aggro yaratamassın.Bu da raidin dpssini dusurur.

2.Parry: Dodgeden daha iyi olmasının nedeni,bi atack parrylendiğinde arkasından gelen attackın gelme süresi artar.

3.Dodge:Bu da 3ünden en sonuncusu :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shield Block gibi bir ability varken 100 avoidance a ulaşmak gereksiz(ki %block avoidance sayılmaz...). Progress raid demek, yüksek HP demektir. Önemli olan hasar yiyebilme kapasiten. 1 crushing + normal hit'de ölüyorsan avoidance hiçbir işene yaramaz. Ayrıca avoidance healerlar içinde kötüdür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada classımıda belirtiyim paladinim. Ustumde heroic drop + Badge chest + t4 gloves + Craft head + bra var

Bu arada Bot pvp reward daha dusuremedık kendılerını
Shoulder da s1 onuda daha dusuremedık

Suan arkadaslar arasında karazhan yapıyoruz.

Hp Bufflı 14980
Defans 503
Armor 14k-15k arası sanırım hatırlamıyorum tam retri spec char suan
Dodge : 16.78%
Parry : 12.58%
Block : 15.54%
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet aynen, aoe tanking olayı da kolay olduğu için özellikle çok rahat o yüzden, ama raiding guild filan lazım, heroic tanklayarak zevki çıkmaz palanın :b (druidimi 70'ledikten sonra resto yapıp paladini de prot yapacağım gerçeğini zerre etkilemeyen bir cümle yazdım, bu cümleyi de yazıp cücücük mesajı irileştirdim, burda bitsin)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MT olacaksan eğer 100 ü tutturmak değil Block şansının %25 in üzerinde olması gerekiyor, çünkü %25 + shield block %75 = %100 oluyor ve Crush yada Crit yemiyorsun, bu block değerini bir MT nin kesinlikle kaçırmaması gerekiyor hatta Bosslar 73 lvl dan hesaplandığında %103 olması en idealidir bence, Dodge ve parry de block a tat katan güzel özellikler gittiğin yere göre onlarında değerlerini yükseltmen gerekiyor, mesela karazhansa tankladığın yer o zaman %17 dodge %15 parry %25 block yeterlidir unbuffed HP nde tabiki en az 13 K olmalı kara için, bu değerler guildini progresi ilerledikçe artacaktır, Şu anda TK ve SSC tanklıyorum, Unbuffed HP m 15225 (Tauren) Arkadaşın dediği gibi HP gemlerine önem vermen gerekiyor HP tanklıkta Blok %25 olduktan sonra en önemli şeydir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Resillence itemsal açıdan imkansız, yani tank itemlerinde resillence yok o yüzden Blizard tank itemlerine resillence ekleyene kadar kullanışlı değil çünkü resillence alacağım diye aldığın itemin yerine kullanacağın PVE itemi daha iyi avoidence sağlıyor o yüzden tercih edilmez, ancak sorunun cevabı evet resillence crit yeme şansını önemli ölçüde azaltır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

%25 block + %75 shield block ile crushing engelleme tank camiasında genel olan bir yanlış anlaşılmadır. %25 block değil aslında dodge,parry,block = %25(%27 küsür aslında ama salla) + %75shield block ile crushingi engelliyebilirsin. Maksat attack table'da crushing'den önce gelen dodge,parry,block'un toplamında %102-3 küsürü geçip crushing blow'u attack table'dan çıkartmasıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...