Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yüzyüzeyken ayar verseydin klavye delikanlısı seni. alkolikmiş bi de zamanında. peh, yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 slickers said: dedim ya nickim laraken değil olsa yazardım senin nickin hiç bi zaman laraken olamaz zaten, benim karizmamı senin bünye kaldırmaz be güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yaw sende anca milleti deşifre et..birilerine suç atarak kendin gizlenmeye çalışıyosun..buda bi yöntem..ama geçmişinden kaçamazsın.. nanlat herşeyi.. *Cüneyt Arkın bakışı atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eet senin karizma bende olsa bünyem kendini boşlukta hisseder iflas eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 e yani senin tip bu karizmayı kaldıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kendinimi tekrarlıyorsun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bi kerede yaratıcı olsan azcık slickers. ilkokul bebesi gibisin çelik ayna demediğin kaldı. büyü biraz çocukluk hayallerinde öte bi hayat daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 mi ayrı. devreler yandı tabi beğin diyecek kıvama geldin. e 10 dakka en fazla tabi ram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 :) alttakine değilde slickers'a ayar verme topiği gibi oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 dostum senin tek sorunun koca kıçının kafandan büyük olması.. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @laraken:hayır ciddiye alınacak bi adam olsan baklava desenli pijama giymezdin. yaratıcılık sınırını test etmek için uğraşıyorum ama direk tükendin be arkadaşım @eisenheim:muhabbete girmeyi bile beceremion daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 buluşmada abi abi diyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Laraken said: emo. hiii ne dediiiii O.o kavgada söylenmez be..hele savaşta hiç söylenmez.. ::o @overseer nereye nasıl girceğimi sana mı sorcam !!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 overseer biriylemi karıştırıyorsun beni kaldırmıyorsa bünyen içme fazla edit:kim kime ayar verior iyice karıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 biz vermiyoruz ayarları sen kapıosun havada. emo sun çünkü, gözünden çıkan yaşları buradan görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @slickers: sarhoş halimle bile senin sınırlarını görebiliyosam düşün ayık halde ne kadar aciz kalcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 keşke foto koymasaydın da yeseydik biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yemeğe çok meraklısın sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 köfte falan severim de, bamya falan ilgimi çekmez pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 edit:lan larakenmiş ona ayar fln verilmez geri aldım sözumu.saygılar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @slickers: 3 sayfadır yiyen birinin bunu söylemesi ne hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 irin said: sen şimdi kendi capında ayar verdiğini fln mı sanıosun? de yuru git sinirimi bozma sen karışma arkadaşım. herkes bi lapin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 of ayar verecek konu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar