kingpin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 gayet mantıksız bir soru sormak istiyorum sayın seyirciler pimi çekilmiş ve size doğru fırlatılmakta olan el bombasına beyzbol sopası ile karşılık verirseniz elinizde patlar mı, yoksa çizgi film misali gider mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hemen mythbusters ekibine bağlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 darbeyle patlamaz sanırım... yani pimi çekildikten sonra standart 3 sn de patlar... sana gelme zamanına baglı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 el bombası nasıl patlar? Çift emniyet tertibatı vardır. Emniyet mandalına basmadan pimini çekemezsiniz. Bombanın pimini çekebilmeniz için bir kuvvet uygulamanız da gerekir: Yani pimi kazaen çekmeniz imkânsızdır. Pimi çekilmeden bombanın patlama düzeneği zaten çalışmaz. Emniyet mandalına basıp pimini çekseniz bile emniyet mandalını bırakmadan bomba yine patlamaz. Emniyet mandalını bıraksanız bile bomba hemen patlamaz: onu elinizden çıkarmak için 10 saniyelik bir zamanınız daha vardır. gaynak: http://www.n-f-k.com/nfkforum/index.php?showtopic=4685 edik:copy paste hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 10 değil 4-6 saniye arası değişir. mandalını bi cocuk sıkıp pimi çekebilir. pimi çektikten sonra elden çıkarıncaya kadar 1sn zaten geçer. bomba sana gelene kadar 2sn daha geçer sen beyzbol sopasıyla vurabilirsen ki vurdun diyelim senden uzaklaşana kadar zaten patlar.vurdugundaki şiddet mekanizmayı olumsuz yönde tetiklerse sopada patlayabilir. akıllı bi el bombası atıcısı 1sn den fazla elinde tutup 40metre fırlattıgında bombayı düştüğü anda patlayacak şekilde atar. not:askere gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 dusman salak diil ki aa erken atti diyip ellesin hemen bombayi geri atma umuduyla O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 cod4 te çaresizçe yapıyorsun o dediğin işi ama genelde elinde patlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 El bombasının imal türüne göre değişir belki ama ben askerdeyken el bombasının sert bir darbe almaması için komutanlarımız sürekli bizleri uyarırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 pimi çekip, emniyet mandalı basılı haldeyken, tekrar pim yerine takılırsa patlarmı patlamaz mı. geçen gün bir filmde yaptılar bu olayı merak ettim şimdi gerçek mi değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 patlar yaz 2222 yolla el bombası elinde patlasın. ben de merak ettim şimdi kntr olsa sms atcam da:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bizim bi arkadaş yapmayı denedi hersene rahmetle anıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bombanın patlama süresine göre değişir. 4-6 saniyede patlayan bi bomba da gayet geri yollanabilir mesafeler kısaysa. ama mesele orada bombayı tutturmayı geçtim kalp krizi geçirmeden onu düşünüp uygulamaya geçebilmek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bizim askerler geri atmak yerine üzerine atlıyor cephedeki diğer arkadaşları daha az zarar görsün diye yani öyle kolay değil geri almak çünkü adamın atarken kaç sn elinde beklettiğini bilmiyorsun ne kadar uzaktan geldiğini bilmiyorsun Grenade diye bağırıyorlar tak yine yanına düşüyor fln neyse çok film izliyorum bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yahu adam darbe alırsa patlar mı demiş.. saniyeden bahsetmemiş ki.. farzedin ki 128 saniye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 valla müdahale etmiyim diyordum ama sonunda biri dayanamayıp söyledi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 http://science.howstuffworks.com/grenade2.htm Burda anlattığına göre baseball sopasıyla el bombasına çakarsan patlamaz... mekanizması öyle sarsıntılardan etkilenmeyecek bi mekanizma çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bildigimiz cakmak bu ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 harbiden darbede patliyo saniyodum bende çizgifilm veya diğer fantastik olaylarda böyle yanlislikla pimi cekilmis seye falan yastıkla neyin tutarlarya, sanki nitrogliserinle muhatap oluyolar. darbe değil saniyeyse gg, güzel voleybol neyin oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 darbelileri de varmış... düştüğü yerde havaya uçsun, düşman tutup geri atamasın diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar