Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tamamen eylence amaçlı a.k.a Enjoy!

Smeal

Öne çıkan mesajlar

baba bak ben çalışıyorum herhün işteyim.ama saat 21 22 arası girerim msn e sen beni mutlaka bul ikimiz için de çok iyi sen nerde oturuyon felan ben sana mail yolladım sende bana maille öle şeyleri bi yollarsan sevinirim huyum değildir böle sanalar ortamda konuşmaktan buluşmya imkan olursa buluşalım felan yüzyüze daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
la bu ne böle zırt pırt açılıp kapanıyo hayran kaldık server a açın cidden bayıldım ya Gremlin rulz! ama haala staff alımını açmadınız mı ya bu shardda staff olmak isterim ownerla koonuştum ama staff alımı aktif olunca ilk seninle konuşcaz demişti:P hadi beklios...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

Bende baya sevdim server'ı.Bu arada benim nick Fingolfin, eski Haldorien yani. :) Belki görmüş olan vardır, sanırım şu anda server'daki en yüksek level'a sahip kişi benim, eheh :)

Edit: Bide server açılsa artık.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim

[Bu mesaj Saeros tarafından 26 December 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Smeal, hayIrdIr serverda deişikLik falanmI yaptIn enson denediğimde açık deildi ve enson tekrar denediğimde açık buldum bu sefer giremiyorum Charı yarattım ama bu sefer "Entering Britania" deyyo nah Client çöküyo her seferinde aynı olay yoksa client olayınımı deiştirdin dicektim be chok uzadI.. :)[hline]Im Back in Action..!
Sosyal ağlarda paylaş

eheh extacy seni nassı kestirdim ama "Gard" amcaya :P

-----Mekan----
Britain First Bank

Extacy :Ben çIkIyorum çok Lag var..!
Scorpio : ok bende çıkıcam.. biraz takılayım :)
Extacy : eheh ok ozaman ben **** serverine gidiyorum..
Scorpio : ok ok..!
Extacy : ok görüşürüz :)
Scorpio : tamam cya..!
Extacy : Bari pk olam ( SaldIrI modu )
Scorpio : Guards..!
Extacy : OoOoOoOOOooO[hline]Im Back in Action..!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Su anda kapalı mı yoksa benım clıent te sorun mu war ??[signature][hline]
Nefret,gegen des Denken in unterschiedlichen Klassen,Das Hassen der von Kulturen und deren eigenen Rassen,Nefret die daraus folgende Wut die Jahre gart und ruht,Ansehen zu müssen wie Lügen wachsen wie eure Brut,Nefret,ist der Würgreiz gegen die Autoritat die es verseht Wie es geht wie man sich mit den Fahnen im Wind dregt,Nefret nach unten treten und nach oben zu buckeln,Intrigen zu verbreiten um an der Titte der Macht zu nuckeln
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar seviceginizi tahmin edememiştim kusura bakmayın..
Lag sorununa gelince çok üzülerekten benım babam sabancı olmadıgı ıcın cabledan actım eyer bı sponsor benı sahiplenirse sizin icin ve benim icin iyi olur suanda server'i tam olarak oturtmaya çalışıyorum web sayfama gelince de bu konuda sphere kadar marifetli degilim :p neyse artık genelde acık bırakmaya calıscam eyer eksik buldugunuz veya konusmak istediginiz konular olursa MSN= [email protected] ilginize arz..hodhoado
Sosyal ağlarda paylaş

LoL :p[signature][hline]
Nefret,gegen des Denken in unterschiedlichen Klassen,Das Hassen der von Kulturen und deren eigenen Rassen,Nefret die daraus folgende Wut die Jahre gart und ruht,Ansehen zu müssen wie Lügen wachsen wie eure Brut,Nefret,ist der Würgreiz gegen die Autoritat die es verseht Wie es geht wie man sich mit den Fahnen im Wind dregt,Nefret nach unten treten und nach oben zu buckeln,Intrigen zu verbreiten um an der Titte der Macht zu nuckeln
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...