mahmutabin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Selamlar Inj speed engellediği belirtilen 0.0.1.0 versiyonunu çektim yüklemesi nasıl olmaktadır ? (makinam win xp) Winsock32.dll diye bir dosya çıkıyor sadece.İzah ederseniz çok sevinirim Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bu dllyi sphere klasorune atıcaksın sonra sphere iniden ayar yapıcaksın ama Main Loop alıyorsun[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmutabin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 AllowNewProf=1 DisabledSubBagSell=1 ItemPickupEnabled=1 SpeedHackEnabled=1 KillRegionStep=1 PetsFollowGates=1 VS VS bunları mı sphere.ininin altına atıyorum Bu arada main loop la kastın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmutabin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 FATAL:Unable to create socket FATAL:Server terminated by error -9! Bu errorleri veriyor. winsock32yi sphere içine attım [sphere] altınada attım yukardaki error çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mahmutabin bana bu dll'leri mailime gonderebilirmisin acaba? Bende ariyorum ama bulamadim. Gonderirsen sewinirim.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 dll'nin çalışması için xp olması lazım windowsunun.[signature][hline]Limbscomp II Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Beyler sphere.ini dosyasının [EOF] dan hemen öncesine şunları yapıştıracaksınız... homehomehomeenabled=1 //players can use home home home yellowivulnames=0 //invulnerable people have yellow names runspeed=10 //tiles you can cover on horseback in runtime runtime=1000 //time in which you can cover x tiles on horseback walktime=1000 //time in which you can cover x tiles on foot walkspeed=6 //tiles you can cover on foot in walktime badmsgdisc=1 //disconnect player if we get a bad msg eat from them AllowHarmSelf=0 //allow people to harm themselves with spells[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Arkadaşlar Bu Dll yi Download Yapabilcegimiz bir Link varmı acaba?? Arama Motorundan arattım ama Linkler Bozulmuş yani Download etmıyor.. Sölerseniz seviniriz...[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Zorm's DLL Forum Zorm's DLL[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 24 January 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: mahmutabin, 23 January 2004 19:12 tarihinde demiş ki: FATAL:Unable to create socket FATAL:Server terminated by error -9! Bu errorleri veriyor. winsock32yi sphere içine attım [sphere] altınada attım yukardaki error çıktı Ben bu hatayı normalde win98 altında aldım.Fakat wock32.dll ile birlikte benim bildiğim 2 dll daha var. Hangi paket nereden çektim hatırlamıyorum fakat , msvcp71.dll ve msvcr71.dll dosyalarıda olsa sorunu yaşamayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bu dllyi systeme mi atıcaz sphereyemi ?[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 mastermage onu sphere içine atacaksın yalnız scpyede ekliyeceklerin var ravenloft söylemiş ztn. oku bi istersen.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar