SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ne livestream bişey izleyebiliyorum ne download yapabiliyorum ne de upload ve bu yaklasık 1 aydır böyle ha düzelir düzelir dedik hala aynı .
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 3-4 aydir oyle filefront tr den dosya cekilmior kesinlikle( en az 30 yerden denedim :P ) ttnet yapti herhalde birseyler yurtdisi trafigini azaltmak icin falan :P
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 dns denedim yine olmadı ama ip sakladım falan ı ıh..
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 guilddeki yabancilar catir catir cekiolar
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ya yok şimdi ben wow videosu upload edicem stage 6 ab baska alternatif bulamıyorum livestream için ama dosya olarak buraya upload edemedigim içinde arada kalıyorum. neyse bakcaz bi çaresine.
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 tr'den dosya yüklemeye izin vermiyolar. http://www.proxybrowsing.com/ u kullanabilirsin
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Miraul said: ttnet yapti herhalde birseyler yurtdisi trafigini azaltmak icin falan :P google, facebook, msn, youtube blocklardı öyle bişi olsaydı.
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ya zaten site açılıyor. sadece download ve stream edilemiyor.
Öne çıkan mesajlar