SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ne livestream bişey izleyebiliyorum ne download yapabiliyorum ne de upload ve bu yaklasık 1 aydır böyle ha düzelir düzelir dedik hala aynı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 3-4 aydir oyle filefront tr den dosya cekilmior kesinlikle( en az 30 yerden denedim :P ) ttnet yapti herhalde birseyler yurtdisi trafigini azaltmak icin falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 dns denedim yine olmadı ama ip sakladım falan ı ıh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 guilddeki yabancilar catir catir cekiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ya yok şimdi ben wow videosu upload edicem stage 6 ab baska alternatif bulamıyorum livestream için ama dosya olarak buraya upload edemedigim içinde arada kalıyorum. neyse bakcaz bi çaresine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ya o değil benim msn e noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 tr'den dosya yüklemeye izin vermiyolar. http://www.proxybrowsing.com/ u kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Miraul said: ttnet yapti herhalde birseyler yurtdisi trafigini azaltmak icin falan :P google, facebook, msn, youtube blocklardı öyle bişi olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ya zaten site açılıyor. sadece download ve stream edilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar