Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anılar


KingOfLoss

Öne çıkan mesajlar

pehey. aklıma geldi de bi an anlatayım dedim. sizin de varsa anlatırsınız.

hatırlarsanız vakti zamanında kaçan moblar bi objenin içinden geçmeye çalışırsa bi 100m öteye atlıyodu. tam o sıralarda ns kesiyoduk. bi grubu komple temizledik, 3 kişi falanız bi tk bi rifleman/medic (ben) bi de swordsman galiba hatırlamıyorum. bunların en t*şaklısı neydi adını unuttum ama bi tek o kaldı. dövüyoruz paso yarım saat falan dövdük. kaldı %10 tabi bu başladı kaçmaya. o an "hasktir" dedik durumu hatırladık nası abanıyoruz. fakat yok %10u almak bile bi 10 dakka sürecek. karşısına çıktı bi ağaç, hop 100m öteye. etraf temiz ama uzakta ns'ler var görüyoruz. tam da o yöne gidiyo. aralrına karıştı. biz hala devam ediyoruz ölsek de alalım şunu okadar uğraştık diye. grup gittikçe kalabalıklaştı tabi. ablam %5 canla kurtardı. sinir krizinden sinir krizine koştuk biz de pek tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

swg de ilk pvp olacak. Hilal den imperial taraftarları olarak yola çıktık. base bascaz. Base e gittik dövüş başladı veeeee benim karkter koşmaya başladı. bir bug oluştu durmuyor adi şey. koşuyor sürekli. modem bilgisayar reset derken bi baktım base mase kalmamış zaten ondan sonra pvp nin de anlamı pek kalmadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben (aceh) ve ulubatli jedi olduk bol bol duel yapıyoruz ikimizin de hem zerzavat iyi hemde çözmüşüz karakterleri heyacanlı dueller yapıyoruz arada, arada o arada ben yeniyorum (ben daha çok tabi) neyse bizim templerde ortak
fotm tempi var zamanının neyse bu arkadaşa gazı verdik tabi olm sıkıldık bundan nedir bu mdef değiştirelim sunu bunu derken ulubatlı karar verdi menhancer olacak. Gitti o kadar jedi xp yi kastı. Biter bitmez karşıma geçti duel yaptık 3 kere ustuste bunu yendim, ve derhal mdef e donmek için o bi dünya jedi xp yi yeniden kastı. hırsa bakarmısın arkadaş yahu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi grind vardı. Aoe damage ile grup bulmak kolaydı. Zevk de alabiliyordum. Milyonlarca exp de sorun mu :)...
Seni kesmeksorun değil de. Önemli olan farklı taktiklerle kesebilmek. Master Enchanter de sevdiğim force run3 ve şu sap olayları. Force Armor bir işe yaramadı. spec olarak pvp spec i. Ben sana damage verip indirmek istiyordum. Ama yapmam gereken senin tam beni kesecegin zaman Seni dondurmak (sapmı neydi adını bulmadım) sonra foprce yenilemek veya kaçmak. Ben istemedikten sonra na.... keserdin. Ama bende seni kesemezdim tabi

Unutamadığım bir bh. Beni vodo city de kesmek istedi. Vuruyoyr vuruyor bir şey olduğu yok. Bir boş boğaz benim master def olduğumu söyledi o da topuk. MDef lerden nefret ediyormuş tabi :)

En güzeli ls lerimiz MAster Ls ler kadar iyidi.

Bendeki force kristallerinde şansıma 110,111,112,113 lük lerdi. Acehdekilerde ayn civarda. Bu halimle Jedi-Knight indiriyordum. (tabi knight lar eski knight değillerdi :( ) Sonra aralarından birine 120 lik koydum.
Dragon pearl işi en karlı olanıydı bu arada. 30.000 e satılıyordu. Ah ulen söyletmeyin. yazacam sayfalar dolusu. Bu arada çıksın güzel swg-emu kalabalık ortamda bir de.. Başka oyun oynayanı .... sevsinler !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nuwanda said:
GwindonSurion said:
ben seni hiç yenememiştim duelde ahah içime batıyo haala
bi sen bi famiv bi souldark bide chimeraTR hiç kesemedim haala içime batıyo


bi de oth


lol kestiydim seni dfsb şimdi meditin var kesemem o ayrı


[hr]

BH yi yeni masterlamıştım ilk jedi görevimdi jedi nin yanına gittim Jedi Guardian çıktı şansıma millet daha yeni guardian olmaya başlamıştı gel korkma ben sana vurmam dedi vurdum vurdum ölmedi sonra 2 vurdu öldüm üüü o adamı bulcam bigün
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
nabooda Theed spden dümdüz koşturup rangerlarin camp kurdugu yerler vardi orda muhabbet gayet saglam olurdu bide orda köprü vardi ben hep o köprünün altinda gidip kamp kurardim kamp su altinda kalirdi bende eylenirdim :D

ha bide famivle bütün paralarimizi entainerlara kaptirmalarimiz unutulmaz :D

bide shewky sen beni ne zmn kestin be :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onu bunu bilmem ama bu oyunun sahip olduğu oyuncu kalitesini hiç bir yerde görmedim ben, tatooine de kurbaga kesiyorum ne para var ne buff var ne speeder. bir hatun kişi çıktı karşıma gitti bir doc mayarladı bufflattı beni, geldi bi kaç göreve yardım etti, ondan once bir başka eleman baktı göreve gidiyorum böyle olmaz dedi goturdu vendora bike aldı, ama hiç kimse oyle oyundan keyif alamanı önleyecek degistirecek olcude para pul vermedi ben de vermedim kimseye zengin olunca, ,

nge gelmeden onceki günmüydü neydi, bir bh geldi beni almaya ama baya sağlam bir bh,bütün nabooyu turladık, vuruyo vuruyo inmiyorum bende onu kesemiyorum su lanet armor slice i ls damagesini baya indiriyodu. Adam dediki ya nolur izin ver keseyim seni, bu oyun yarından sonra bomb.ok olacak son avımdan böyle dönmeyeyim dedi.
nasıl üzüntülüydü, sonra oturduk geyik yaptık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
frf bir baskına gidiyordu, bizi de cagırmıslardı. 2003 kasım falan herhalde. gittik bastık base i, basladık kesmeye milleti. traderları falan geliyor, onları da kesiyoruz.

BH ın cok fena nerf yedigi donemdi, eye shot spam olayları yuzunden.

patlatıcaz base i, bh kısmını yaptım base destruction da. aptal bır buyuk kucuk bulmacası gibi bir seydi dogru hatırlıyorsam. tam smugler kısmında buglandı. patlatamadık. bır sure takıldık ortada geleni geceni kestik. sonra yardım geldi supurduler bizi diye hatırlıyorum.

eglendiğim bir gundu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
anılarım canlandı birşeyde ben yazayım
Dostum eucau benim (harunrasit) jedi kasmama yardım ediyordu bilmem kac kutu kaldıydı mob kesiyoruz dantoinede son yuvayı ve mobları da kestim xp yi tamamladım master jedi oldum bri sevindik eucau ile bir arkadas daha var yanımızda yada birkac adını hatırlamadığım hemen duel invite yaptım eu ya oda kabul etti tabi benim maksadım farklı hemen saber throwla swoopunu parçalamıştım hahahahah arkadaslar yerlere yatıyor gülmekten :)
ne günlşerdi beaaa sony e ne kadar kufur etsem haklarını veremem arkadaslar ah ulan yaktın bizi bee sony allahta seni yakacak:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...