Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir ne kadarda küçükmüş

Llama

Öne çıkan mesajlar

Alsancak bok bir yer, yapıcak hiçbir şey yok, sürekli aynı yüzler bayıyor, evet. Bornova'da İzmir'li olmayan insan çok fazla ve bu durum hoşuma gitmiyor, zaten bornova'yı kendimi bildim bileli sevmem. Karşıyaka iyidir, ama orda da yapılıcak pek bir şey yok ve totoşlar kendilerini İzmir'den saymıyorlar filan, teoride bir yarım Karşıyaka'lı olmasına rağmen kılım oranın insanına. Narlıdere, Balçova filan desen evden çıkıp eğlenmek için gidilicek yerler değiller, en fazla sinemaya gidilebilir. Buca bildiğin salak bir ortam, Şirinyer küçücük ve boş. Güzelyalı'da %90 gerzek kendini bir bok zanneden insanlarla dolu(bkz. tiki), of, baymışım ben de İzmir'den.
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
Karşıyaka iyidir, ama orda da yapılıcak pek bir şey yok ve totoşlar kendilerini İzmir'den saymıyorlar filan, teoride bir yarım Karşıyaka'lı olmasına rağmen kılım oranın insanına.

karşıyakada?
yapılcak bişey yok?
haha buna gülerim ben sadece..
ayrıca ben ve dodoya kıl olduğunu bilmiyodum ege :D
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
Alsancak bok bir yer, yapıcak hiçbir şey yok, sürekli aynı yüzler bayıyor, evet. Bornova'da İzmir'li olmayan insan çok fazla ve bu durum hoşuma gitmiyor, zaten bornova'yı kendimi bildim bileli sevmem. Karşıyaka iyidir, ama orda da yapılıcak pek bir şey yok ve totoşlar kendilerini İzmir'den saymıyorlar filan, teoride bir yarım Karşıyaka'lı olmasına rağmen kılım oranın insanına. Narlıdere, Balçova filan desen evden çıkıp eğlenmek için gidilicek yerler değiller, en fazla sinemaya gidilebilir. Buca bildiğin salak bir ortam, Şirinyer küçücük ve boş. Güzelyalı'da %90 gerzek kendini bir bok zanneden insanlarla dolu(bkz. tiki), of, baymışım ben de İzmir'den.

alsancak niye bok bir yer?gidicek bir sürü yer var.
Sosyal ağlarda paylaş

karşıyaka guzel yer, fakat yapılcak bişey yok evet. bostanlı taraflarına gidiceksiniz azcık. ordada 3-5 cafe fazla bişey yok. yine her gece aynı insanlar aynı suratlar başka bişey yok. alsancak desen, güzel. evet güzel ama ne bilim uğrakın üst katına çıkıcaksın gelmicek kimse. göremicekler seni. bi barın en dip köşesinde durcaksın kimse gelemıcek yanına tanınmıcaksın. guzel yalı tarafı desen. hiç takılmadım gitmedım, gitmem bilmem. öle bi yer.bornova desen, sevmiyorum. ordada 3-5 bar var. hem orda kaççak bi barın köşeside yok. barda köşe yok. herkes bırbırını goruo direk. yapçak bişey kalmadı anlıcagınız bu saatten sora (yaş 20yi geçerken). artık çantanı sırtına alıp uzaklaşmak lazım. ama oda olmuyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Redogski said:
hep aynı ortamlara girersen arkadaşını yada arkadaşının arkadaşını kankası fln öyle zincirleri görmek kolay.
ama hep farklı ortamlara girersen çeşit çeşit insan oluyor :D

işte burnunu heryere sokarsan böyle benim gibi yakınırsın
Sosyal ağlarda paylaş

Belki baya bi zamandır burda olduğunuz için size küçük geliodur izmir ama bence ole deil. Kışın bomboş olan ve gezmeye tozmaya çıkan kişilerin hep aynı olduğu ve gidilecek 3-5 mekanın olduğu bi yerde olsaydınız napacaktınız acaba merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...