nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kafan karismis 2-3 gun sehir disinda bi arkadasina gitsen kalsan,bunalmıssın bu sehirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Redogski said: ABİ gelin karşıyakaya büyük yer görün alsancak fln bizi bozar :D. karşıyakaya gelmiyosunuz sonra sıkıldık diyosunuz olmazki :D ulan anıl, 4 sene kskda okudum ben. buna nasıl bir savunman var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Orası daha küçük lan, az gidip gelmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Alsancak bok bir yer, yapıcak hiçbir şey yok, sürekli aynı yüzler bayıyor, evet. Bornova'da İzmir'li olmayan insan çok fazla ve bu durum hoşuma gitmiyor, zaten bornova'yı kendimi bildim bileli sevmem. Karşıyaka iyidir, ama orda da yapılıcak pek bir şey yok ve totoşlar kendilerini İzmir'den saymıyorlar filan, teoride bir yarım Karşıyaka'lı olmasına rağmen kılım oranın insanına. Narlıdere, Balçova filan desen evden çıkıp eğlenmek için gidilicek yerler değiller, en fazla sinemaya gidilebilir. Buca bildiğin salak bir ortam, Şirinyer küçücük ve boş. Güzelyalı'da %90 gerzek kendini bir bok zanneden insanlarla dolu(bkz. tiki), of, baymışım ben de İzmir'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 İzmire küçük/sıkıcı diyenin alnını karışlarım. İstanbul da izmir de gayet büyük ve eğlencesi insanı bol yerler. Gelin ulan allahın unuttuğu kasabaya göriyim sizi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eskişehir feci asıl. yani öğrencilik iyi ama bi daha gelmek istemenizi sağlıycak bişey yok kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Marl0_on said: Karşıyaka iyidir, ama orda da yapılıcak pek bir şey yok ve totoşlar kendilerini İzmir'den saymıyorlar filan, teoride bir yarım Karşıyaka'lı olmasına rağmen kılım oranın insanına. karşıyakada? yapılcak bişey yok? haha buna gülerim ben sadece.. ayrıca ben ve dodoya kıl olduğunu bilmiyodum ege :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ne var karşıyaka'da? bornova bile daha eğlenceli bana göre. karşıyakanın bi çarşısı var gezilecek.. *işer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ne yokki karşıyakada :D en gezimicek tarafı çarşı asıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 genel konuştum olm, size niye kıl olayım. mesela babam orda, ona kıl oluyorum. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
v2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Marl0_on said: Alsancak bok bir yer, yapıcak hiçbir şey yok, sürekli aynı yüzler bayıyor, evet. Bornova'da İzmir'li olmayan insan çok fazla ve bu durum hoşuma gitmiyor, zaten bornova'yı kendimi bildim bileli sevmem. Karşıyaka iyidir, ama orda da yapılıcak pek bir şey yok ve totoşlar kendilerini İzmir'den saymıyorlar filan, teoride bir yarım Karşıyaka'lı olmasına rağmen kılım oranın insanına. Narlıdere, Balçova filan desen evden çıkıp eğlenmek için gidilicek yerler değiller, en fazla sinemaya gidilebilir. Buca bildiğin salak bir ortam, Şirinyer küçücük ve boş. Güzelyalı'da %90 gerzek kendini bir bok zanneden insanlarla dolu(bkz. tiki), of, baymışım ben de İzmir'den. alsancak niye bok bir yer?gidicek bir sürü yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 birbirinin klonu tonlarca bar, cafe ile dolu bir yer, bir bar diğer bir bara alternatif oluşturamıyor, hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Gyali artik oyle degil. Artik tkky her yerde zaten. Ozellikle toplanmis degil orda. Sadece adi cikmis Eqeue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 + yeni cikan ve ozellkle alsancagin bir kismina yuklenmis emolara nazaran tercihimdir tikiler. Boyle hayat bos, hadi bunalima girelim yere bakarak yuruyelim tarzinda gezen 15 yasindaki cocuklar sinirimi bozuyor. 1 tanesini bile gorunce irkiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 karşıyaka guzel yer, fakat yapılcak bişey yok evet. bostanlı taraflarına gidiceksiniz azcık. ordada 3-5 cafe fazla bişey yok. yine her gece aynı insanlar aynı suratlar başka bişey yok. alsancak desen, güzel. evet güzel ama ne bilim uğrakın üst katına çıkıcaksın gelmicek kimse. göremicekler seni. bi barın en dip köşesinde durcaksın kimse gelemıcek yanına tanınmıcaksın. guzel yalı tarafı desen. hiç takılmadım gitmedım, gitmem bilmem. öle bi yer.bornova desen, sevmiyorum. ordada 3-5 bar var. hem orda kaççak bi barın köşeside yok. barda köşe yok. herkes bırbırını goruo direk. yapçak bişey kalmadı anlıcagınız bu saatten sora (yaş 20yi geçerken). artık çantanı sırtına alıp uzaklaşmak lazım. ama oda olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Madcat said: izmir harbi küçük abi,olmadık insanlar olmadık kişilerin kankaaaası çıkıveriyor,olmadık yerde karşına çıkıyor falan filan. bayık izmir. ha işte benim anlatmak istediğim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hep aynı ortamlara girersen arkadaşını yada arkadaşının arkadaşını kankası fln öyle zincirleri görmek kolay. ama hep farklı ortamlara girersen çeşit çeşit insan oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Görende ortam çocuğu sanacak seni Anıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Redogski said: hep aynı ortamlara girersen arkadaşını yada arkadaşının arkadaşını kankası fln öyle zincirleri görmek kolay. ama hep farklı ortamlara girersen çeşit çeşit insan oluyor :D işte burnunu heryere sokarsan böyle benim gibi yakınırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Belki baya bi zamandır burda olduğunuz için size küçük geliodur izmir ama bence ole deil. Kışın bomboş olan ve gezmeye tozmaya çıkan kişilerin hep aynı olduğu ve gidilecek 3-5 mekanın olduğu bi yerde olsaydınız napacaktınız acaba merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 toplasan 100 sokak var yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Pyro said: Görende ortam çocuğu sanacak seni Anıl. aga bütün ortamlara akarım affetmeem! addgfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ne kadar küçük şehirden güzel kızlar çıkarıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bu konuyuda kızlara bağladınız : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ufak ama sirin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar