varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Kişi listemle ilgili bir sorun ortaya atıp açmıyor live messenger oturumumu neden olabilir acaba ? yardım sayfasında söylediği her şeyi yaptım anlamıyorum.başka kullanıcı hesabıyla girebiliyorum
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sırf çözümü tam olarak söylecek arkadaşlara destek olsun diye yazıyorum; bi yerden msn'in bişey dosyalarını silince düzeliyodu bu. bana olmuştu öyle toparlamıştım. ama listeler falan hepsi karışmıştı, gruplar kayboluyo tek tek elle bidaha gruplanaman gerekiyo.
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 böhühühü help pls yaaaaaaaaaaaaaa
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 listendeki birinin nickinde senin windowsda desteklenmeyen karakterler vardır, o zaman açmıyor. nickleri abidik gubidik karakterlerle donatanlara o yüzden gıcıgım.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 C:Documents and SettingsKullanıcı AdınLocal SettingsApplication DataMicrosoftWindows Live Contacts bu klasörün içini komple boşalt düzelmesi lazım.
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 81000378 hatasını almaya devam ediyorm düzelmedi :( :( böhühü
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yardım etmeyen pati kötü pati.
Öne çıkan mesajlar