varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Kişi listemle ilgili bir sorun ortaya atıp açmıyor live messenger oturumumu neden olabilir acaba ? yardım sayfasında söylediği her şeyi yaptım anlamıyorum.başka kullanıcı hesabıyla girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sırf çözümü tam olarak söylecek arkadaşlara destek olsun diye yazıyorum; bi yerden msn'in bişey dosyalarını silince düzeliyodu bu. bana olmuştu öyle toparlamıştım. ama listeler falan hepsi karışmıştı, gruplar kayboluyo tek tek elle bidaha gruplanaman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 böhühühü help pls yaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 listendeki birinin nickinde senin windowsda desteklenmeyen karakterler vardır, o zaman açmıyor. nickleri abidik gubidik karakterlerle donatanlara o yüzden gıcıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hata kodu 81000378 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 C:Documents and SettingsKullanıcı AdınLocal SettingsApplication DataMicrosoftWindows Live Contacts bu klasörün içini komple boşalt düzelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 81000378 hatasını almaya devam ediyorm düzelmedi :( :( böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yardım etmeyen pati kötü pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar