Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ya simidi sıkıldım ettim baydım falan swg-nge ==> oynamamın anlamı yok abuk subuk durumda swg-emu ==> test asamasinda girip cıkıp takılıyorum ama iste dancer tavlayamadıktan sonra zevki yok ( asdasdadasd ) shadowbane ==> güzel hoş ama serverları bosalmis durumda ölüyo oyun o yuzden kasmıyorum fazla.. ya böle güzel aksiyonundan cok sosyalligi olan böle hos falan bone'unda dedigi gibi serbest seklinde beles oyun istiyorum herkezin yokmu böle oyun? voyage cent olayına gelince kas babam kas oldu oda cok farkli degil sinir bozuyo ister istemez o oyunda :/ bide bol zaman istiyo bole gune bi kac saat oldumu olmuyo öle yani helpin beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 second life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Helcaraxe said: second life O oyun online oros*uluk oyunu değilmiydi yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 gibimsi pişi degişuk şekillerde takılabiliyosun oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 herşeyi yapabiliyorsun , ister star wars sim inde roleplay yap ister bi gece clubunde djlik yap hepsi sana kalmış , istersen gorean siminde capture roleplay oyna , urban ne ararsan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hmm denemeye değer diyosun? ama o oyunda hic pişi combat fln yok tüh ya bare yumruk yumruga girişme olsaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Yani combat var ama şöle var , heryerde yok , belirli sim ler var orda mesela Gorean ise genelde insanlar bow kullanarak savaşıor fln , karışık biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kod yazıp kendi mini oyunlarını üretiyorlar mesela. final fantasy alanı da vardı, arkadaşımın oyuna ilk girdiğinde "ayyy çok şeker bodyciler varr :) :) :))))))" tepkisi de. herşeyden var , oyuncular ürettiği sürece. bir de para verip alan vs satın alıyorsun , daha üstün üyelik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 o oyun oyuncuların terörist saldırı düzenledigi oyun degilmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 evt :) hoş bir eylem değil tabi de oyunun serbestliği bakımından örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 a tale in the desert oyna B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 o free değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 rappelz'ı pek beğenmemiş millet paticik'te ama bence zaman öldürmeye birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar