yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Arkadaş gönderdi demin oy at diye, http://www.infoexpo2015.com İnceledim siteyide, "powered by www.izmirwebtasarim.info" diye ibare var altta. Kendi kendimize mi oy veriyoruz falan dedim neyse.. Bir de şöyle bişey var, http://www.expo2015izmir.org.tr/form.html Öte yandan dikkat çekmek istediğim başka bir nokta var. Tartışma konusuda olabilir. Geçen günlerde birisi dedi ki, "Bu exponun gelmesi demek akp'nin hanesine kocaman bir artının daha atılması demek, para kazancaklar kazandıkça yapılancaklar, prestijleri de artacak." kısaca gelmesin expo diyordu bu yandan. Kendi kendime lan ülke gelişmesin mi yani hiç dedim ama kadında haklıydı sanki bir yandan ama yinede..8-)
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 20 milyar dolarlık bir yatırım sözkonuymuş. her ne kadar RTE'yi sevmesek de ülkemiz için EXPOyu istememe gibi bir hakkımız yok.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bence gelmesin expo, rte 'nin böyle avanslara ihtiyacı yok, 2015 genel seçimlerini bunsuz kazanarak bonuslara ihtiyacı olmadığını kanıtlamalı sdsdff olaya bakış açısı ilgimi çekti gerçekten milli takım kazanırsa, akp nin spor bakanı prim yapcak, üniversitenin biri top 500 e girese milli eğitim bakanlığı filan su içse yarıyo
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Türkiye için devasa bir artıyı RTE için çöpe atmak -üzerine alınanlardan özür dilerim- sadece salaklara mahsus olabilir. EXPO devasa bir şey! tahmininizin çok ötesinde ve bulunduğu bölgeye yapılacak yatırımın haddi hesabı yok! bi kere çok uzun süre sürüyor ve olipiyatlara katılandan çok daha fazla ülke katılıyor. İzmir'in direk çağ atlaması demek bu. İzmir'e kesin bir dev otel yapılır ve belki de havaalanı genişletilir veya bir yenisi yapılır. Toplu taşımacılık ihya edilir. İzmirin kospeti sağlık üzerineydi yanlış hatulamıyorsam. sağlık devleri de gelecekler ve yatırım yapıcaklar şehire (eğer gerçekleşirse tabii)
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Milano bu expoyu İzmir'e yedirmez gibime geliyor ama umarım İzmir'de olur. TÜrk'e Türk'ten başka dost yok edebiyatının yaygınlaştığı bu günlerde; ne kadar uluslararası organizasyona ülkemize çekebilirsel o kadar iyi. Küreselleşme trenini kaçırmayıp orta-doğu kabuğuna kapanmamak için... İzmir'e kazandıracaklarıda cabası...
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 dasaaa said: Türkiye için devasa bir artıyı RTE için çöpe atmak -üzerine alınanlardan özür dilerim- sadece salaklara mahsus olabilir. Buna benzer bişey diyecektim. Hani gerçekten bi poşet kömüre oy verenler varsa bu insanların da ondan pek farkı olmaz o zaman. İzmir güzel ve sakin bir şehirdir (bazı akrabalarımız ordan) biraz daha eğlenceli ve iyi üniversitelere sahip bir yer olsa muhtemelen ilerde orda kalmak isteyebilirdim hatta şöyle bi temel bilimler akademisi açıp lise arkadaşlarımı toplamak falan hehe d: iyi gelir böyle bir proje izmire
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 said: ilk defa 1851 yilinda londra'da yapilan ve belli belirsiz araliklarla dunyanin belli basli sehirlerinde duzenlenen tum dunya'dan stand ya da pavyonlarin kuruldugu devasa fuar. said: açılımı exposition olan ve "sergi-fuar" anlamına gelen expo, ilk kez ingiltere'nin londra kentinde düzenlendi ve ünlü crystal palace binası expo için özel olarak inşa edildi. expo'lar çeşitli ülkelerin mallarının pazarlanmasından çok, bu malların değerlerinin ve yararlarının sergilenmesi amacını taşıyan organizasyonlar olup, aynı zamanda ülkelerin sahip olduğu kültür, tarih ve diğer ulusal değerlerin tanıtılması açısından da büyük önem taşımaktadır. expo organizasyonlarının düzenleneceği kentleri belirlemek için 1928'de paris'te bureau international des expositions* kurulmuştur.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 %68'e &33 öndeyiz şu an oylamada(nasıl oluyorsa)
Öne çıkan mesajlar