Levent Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Arkadaslar vallaha cok zormus hede imis höhö imis bence boyle laflara kanmıyalım bizler turk evladıyız hırslıyız yaparız :) ben sahsen geberene kadar kasıcam once Jedi Slotu sonrada o slottan cıkıcak Jedi abimiz icin kanımın son damlasına kadar ugrasıcam . Varsa baska arkadaslarda beraber el ele kol kola kasalım .. Gerci oyunun cıkmasına daha var ama bu bi nevi tatmin oluyor :) . Ahh ahh bide beta teste kabul edilsem !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Jedi Knight 2 oynuyormuş hissi vermesin aman diyim.[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 sanırım hala anlamadınız..jedi slotunun kasmak ile ilgilisi yok..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: Gilean, 18 Mart 2003 16:23 tarihinde demiş ki: sanırım hala anlamadınız..jedi slotunun kasmak ile ilgilisi yok.. Yok dostum sen beni yanlıs anlamsın Jedi slotununun acılması icin Good RP si ve Force Sensivtie ini gelistirmen lazım yanlıs bilmiyorsam ama ben aslen kotu biriysem good rp si yapmak bana kasıcı gelicektir :) ve slot acıldıktan sonra asıl kasıs baslıycak bunları soylemeye calıstım ben .. ha bide ben dielim crafter baslıycam force sensitive im i nasıl cogaltıcam buda bayagı kastırıcak bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 pff cok zor olur heralde.. cikmadan kac tane satti oyun.. hepsi ben jedi olacam diyodur..yani herkesi jedi yapmiyacaklari kesin..1000 kisi oynuyosa bence bunlardan 5-10 u jedi olur..dierleri de onlari kiskanir..hep jedi olmak isteyen kisi jedi dusmani olur vs vs... :) bence bu oyunda action istiyosan bounty hunter olacan biraz para yapmak istiyosan droid eng.. falan olacan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ok ben droid engineer olcam, jedi olcaksanız r2 nuzu benden alın, bh olcaksanız katil robotunuzu benden alın diğer classlardan olcaksanız da farketmez gene robotlarınızı benden alın :P[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 azmodai isi cozmus :) slot u ac sat acc yi :) gelsin paralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 bu oyunda ilk once para babasi olup(bu arada oyunu orenecen)bkz:uo da blacksmith gibi...sora oyniyacan bounty hunter mis jedi mis..uo da direk mage acmistim.. bi sure sora baydi..bundada ole olur heralde direk bounty hunter acarsak bi sure sora oyundan sıkılıcagımızı dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 oyuna başlarken sadece en düşük seviyelerde 5-6 tane class olcak onlardan birini seçicez sora gelişe gelişe açılcak diğerleri :)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 nasıl yahu? zaten account başına bir char değil mi? "basit" karakterimizle gelişince "taam sil bunu şimdi daha güzel karakter yap" mı diycek? :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 hayır zed, herkesin ilk charında basic skiller olacak o basic skiller belli bir seviyenin üstüne geldiğinde yeni skiller ortaya çıkacak aynı karakter içinde.. böyle böyle gelişecek karakter işte.. yani frp deki her 2-3 lvl başına bir feat kazanmak gibi..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 tam olarak: Starting Professions: Artisan Brawler Entertainer Marksman Medic Scout olacak. diğer bütün classlar bunlardan üreyecek bir nevi :)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Levent arkadasimiz guzel demis ama bu jedi olma konusu kesin olarak oyun ciktiginda cozulecektir.Gorecez kasiyomu kasmiyomu ama emin olun oyun yapimcilari Naboo sokaklarini light saber larla donatmayacaktir kuskusuz yoksa olay cem yilmaz in isin kilici esprisine doner :) Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: aquila, 20 Mart 2003 18:27 tarihinde demiş ki: bide istediğin zaman mevcut skilleri bırakıp yeni umutlara yelken açabiliyosun heralde.yanlışmıyım swg takımı?[hline]Can't stop the spirits when they need you This life is more than just a read thru evet oyle, yanliz oyuna baslarken base class seciyorsun. yani oyuna brawler baslayip ben bundan baydim deyip skilleri satip onu droid engineer yapamiyosun. sadece sana verilmis olan skilleri dusurup baska skill arttirabiliyosun.[hline]Laozi Malys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Ultimadaki gibi..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Gilean, 20 Mart 2003 21:40 tarihinde demiş ki: Ultimadaki gibi..[hline]Experience My Dead Side degil...[hline]Laozi Malys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ya işte kendi classının skillerini bırakıp başkasını alabiliyorsun, ama bunun dezavantajları olacaktır, daha çok exp puanı harcamak gerekecektir felan, aodaki gibi. :)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 evet AOa benzetmek cok daha mantikli[hline]Laozi Malys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Jedi olmak icin gerekli seylerin en onemlisi : sabir ama bazi arkadaslar daha oyunun cikmasini bile bekleyemiyor e sizce padawan olabilme sansi ne :.............0 Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar