Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim ne derse desin ben kasıcam ..

Levent

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar vallaha cok zormus hede imis höhö imis bence boyle laflara kanmıyalım bizler turk evladıyız hırslıyız yaparız :) ben sahsen geberene kadar kasıcam once Jedi Slotu sonrada o slottan cıkıcak Jedi abimiz icin kanımın son damlasına kadar ugrasıcam .
Varsa baska arkadaslarda beraber el ele kol kola kasalım ..

Gerci oyunun cıkmasına daha var ama bu bi nevi tatmin oluyor :) .
Ahh ahh bide beta teste kabul edilsem !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 18 Mart 2003 16:23 tarihinde demiş ki:
sanırım hala anlamadınız..jedi slotunun kasmak ile ilgilisi yok..

Yok dostum sen beni yanlıs anlamsın Jedi slotununun acılması icin Good RP si ve Force Sensivtie ini gelistirmen lazım yanlıs bilmiyorsam ama ben aslen kotu biriysem good rp si yapmak bana kasıcı gelicektir :) ve slot acıldıktan sonra asıl kasıs baslıycak bunları soylemeye calıstım ben .. ha bide ben dielim crafter baslıycam force sensitive im i nasıl cogaltıcam buda bayagı kastırıcak bence .
Sosyal ağlarda paylaş

pff cok zor olur heralde.. cikmadan kac tane satti oyun.. hepsi ben jedi olacam diyodur..yani herkesi jedi yapmiyacaklari kesin..1000 kisi oynuyosa bence bunlardan 5-10 u jedi olur..dierleri de onlari kiskanir..hep jedi olmak isteyen kisi jedi dusmani olur vs vs... :) bence bu oyunda action istiyosan bounty hunter olacan biraz para yapmak istiyosan droid eng.. falan olacan..
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunda ilk once para babasi olup(bu arada oyunu orenecen)bkz:uo da blacksmith gibi...sora oyniyacan bounty hunter mis jedi mis..uo da direk mage acmistim.. bi sure sora baydi..bundada ole olur heralde direk bounty hunter acarsak bi sure sora oyundan sıkılıcagımızı dusunuyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

hayır zed, herkesin ilk charında basic skiller olacak o basic skiller belli bir seviyenin üstüne geldiğinde yeni skiller ortaya çıkacak aynı karakter içinde.. böyle böyle gelişecek karakter işte..

yani frp deki her 2-3 lvl başına bir feat kazanmak gibi..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sosyal ağlarda paylaş

Levent arkadasimiz guzel demis ama bu jedi olma konusu kesin olarak oyun ciktiginda cozulecektir.Gorecez kasiyomu kasmiyomu ama emin olun oyun yapimcilari Naboo sokaklarini light saber larla donatmayacaktir kuskusuz yoksa olay cem yilmaz in isin kilici esprisine doner :)

Take care...[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 20 Mart 2003 18:27 tarihinde demiş ki:
bide istediğin zaman mevcut skilleri bırakıp yeni umutlara yelken açabiliyosun heralde.yanlışmıyım swg takımı?[hline]Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru

evet oyle, yanliz oyuna baslarken base class seciyorsun. yani oyuna brawler baslayip ben bundan baydim deyip skilleri satip onu droid engineer yapamiyosun. sadece sana verilmis olan skilleri dusurup baska skill arttirabiliyosun.[hline]Laozi
Malys
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...