RedemptioN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Boss taktikleri hakkında Türkçe kaynakların ne kadar sınırlı olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle Restless guildi olarak progress'imiz boyunca first kill videolarımızı Türkçe taktik anlatımlı olarak hazırlamaya karar verdik. Türkçe taktik anlatımlı Void Reaver videosuna ana sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bu tür bilgileri paylaşımınızdan dolayı teşekkür ediyorum... başarılar gelecek progresslerinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ben teşekkür ederim... Daha önce de Boss Taktikleri arşivi gibi birşey yapıyorduk ama hostumuz kapandığında yazılarımızı kurtaramadık. Şimdi tekrar gaza geldim. :) Bu sefer video olarak arşiv yapacağım. Ben genelde youtube'daki "How to Void Reaver" gibi videoları izlerdim. Türkçe olarak o tarz birşey yapmanın hoş olacağını düşündüm. Pazartesi akşamı Gruul ve Maulgar'ı ekleriz. Bir dahaki haftaya da Zul'Aman bosslarını çekmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 müzik güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Güzel video olmuş dikkatle izlendiğinde yaptığımız ufak tefek hatalarıda görebilirsiniz ,mesela benim yüzümden healerın kafasına arcane orb düştü azıcık gerisinde kalmışımda healerın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hahah olur o kadar bir taneden bişi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bu arada feral druid lazımsa bende gelmek istiyorum eheh burdan yoklıyım bir dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Geçen gün arkadaşımla internette neden hiç doğru düzgün Türkçe bilgi bulamıyoruz, İngilizce aratmak zorunda kalıyoruz herşeyi diye dert yanıyorduk birbirimize. Tam olarak wow taktiklerinden bahsetmiyorduk ama gene de takdir ettim böyle bir çalışmayı :D . Herkes elinden geleni Türkçe olarak koysa nete güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Makinam kaldırsa bulunduğum bütün fightları seve seve anlatırdım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 katılabildiğim sağlam fightlar olsa hepsini paylaşabilirdim. pve olarak tabi. pvp olanı yarın falan görürsünüz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bu hafta butun combatlari cekicem bakalim nolcak.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Karazhan falan değil de artık en azından gruul ve sonrasını bu şekilde video yaparım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 gquit attim :P bu yuzden cekemiycem video falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar