Valeron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 arkadaşlar elimde bir sürü l-manyak ve lombak dergisi var,90 lı yıllardaki bazı sayılar dahi mevcut.Eski yeni olmak üzere bayağa bir var alıcısı olur mu diye merak ettim.Arşivlemiştim,o yüzden hani çokta boş paraya vermek istemem.Sadece fikir almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 robinson ve cuma cildi varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 yok malesef de şero nun ciltleri var,ersin karabulut un kitabı var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Üşenmezsem önümüzdeki hafta arşivimi düzenlemeyi planlıyorum. Eksik sayılar çıkacaktır aralarda tek tek satmayı düşünür müsün sadece eksik sayıları söylesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 hehe bendede penguenin tüm sayıları ve birsürü lombak var gerçi satmıycam ama belirtmek istedim uykusuzunda tümsayıları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ahaha belirtmek istedim ne ya hava atma topiki mi =) çizgi romanlarına +rep aga paylaşımların devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 eheh onlar çizdikçe gelişerek büyüyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 holy arkadaş tek tek satmak istemesse bana sölersin bulabilme ihtimalim var benim yardımcı olurum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 abi yani tek tek satmakta hani satılır tabi de ben satmışken toptan satsam ne kadara gider diye de bi fiyat merakı içindeyim satmanın yanı sıra .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar