Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 croms feayr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 arrow of adamantine golem slaying +5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Gesen bow da çat çat koyuyo golemlere. Gerçi shortbow kim kasar paladin özentisi halflingden başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 topic gaza getirdi beni. oyunu indirmeye başladım 4.4 gb diyor ya pff :(. oyunun orjinalini bulmaya çalışacam artık aldıgımda hâlâ yer varsa katılırım aranıza barbarian, fighter veya monk açarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 her türlü kurala aykırı olmasına rağmen,minsc siver sword la decapitate ediyodu golemleri bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Gelmek isteyen varsa Bu akşam da atalım bir tane ha? Silver sword veremesek de lilarcor veriyoruz gelene! ilk gelen mage e de robe of vecna alıcaz! (daha 5 kuruş yok ama) oyun core zorlukta sıkılmazsınız merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 golemlere 1-2 tane lower magic resistance mı ne ondan atıp pata küte saydırıyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 benim download an itibariyle bitti, şuanda install ediyorum bu akşam oyun atarsak gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 torrentın anasını sayın seyirciler.......... sen git 3gb yükle, ..... oyun ilk cdde sorun yapsın dimi... yok çalışan bi link bilen varsa öm me yüklesin yollayayım, çünkü gece gece canım sıkıldı valla ya... dip not: yani yok, 3 defa, bir .bin bi .cue filedan, tüm optionlar açık ve kapalı iken denedikten sonra (ki zaten deamon toolsda hatayı vermesi çok saçma) Component: Required Data File Group: hd0_data File: f:/data2.cab Error: veri hatasi (döngüsel artıklık denetimi) Ya yok nasıl bu hatayı verebilir yya bi .cue dosyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ve azimle sıçan betonu deliyormuş. Kahrolsun deamon tools, yaşasın poweriso. ps: an itibariyle zevkim kursagımda kaldı. torrenti yapan zeka kübü kimse "expansion" die shadows of amn in bonus cdsini koymus, tek basina tob torrenti yok, tob içeren diger torrentiçinse 3 gb daha yüklemek lazım. off. neyse ben az dah akasyaım olmadı yarın oynarım sizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 alakalı olur mu bilemem ama başıma gelmişti torment torrentinde cue dosyasında diğer dosyanın adı yanlış yazılmış oalbilir ondan bulamıyorum içi boş yok böle bi dosya diyor olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Tob %88 de suanda 10-20 dakkaya yüklerim. 6 senedir oynamadıgım icin normal bg2 ide bi başladı maz takıldım filan. neyse multi icin 3 karakter hazırladım 1. Monk Human 18 st cons dex kalanlar 10 profiency leride single style fighting e verdim True neutral 2. Kensai half-orc 19 str cons 18 dex kalanlar 10 profiencyler 3 double handed fighting 2 katana (ve katana bulamazsam die)1 tane longsword True neutral 3. Mage Half-elf 18 wis charisma int (wisdom nie derseniz olurda wish kullanacagımız günler gelir düsüncesindeyim) kalanlar 10 gene profiencyler quarter ve sling de (hos dagger ve quarterde olabilir emin degilim) büyülerde de buff/Debuffla damage arasında olabildigince denge kurmaya çalıştım lazımsa cleric veya thief te oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 okeyto benimde aşkım assassin Taranis hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aslında 2-3 kişi varsa burada bir oyun atalım. MP BG nasıl oynanır hatirlamam lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ben burdayım , lethede gelsin atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 benle, last gelen olursa atıcaz oynamak isteyen yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Sadfg, keşke daha önce görseydim atıcağınızı, daha sabah SoA'yı bitirdim. Bilseydim sizle başlardım bitirmek yerine :). Şimdi de gelebilirim ama hazır karakterim yok ve fazla kalamam malum öss :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Tob varsa, patch varsa birde o dungeon be gone modunu yüklediysen atarız (bizde 2 kişiyiz 3 cü beklioruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 heh cdleri bulursam bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Cavalier açtım(carsomyr'le zaten dispel magic geliyor) statlar şöyle; Str 18 Dex 17 Con 17 Int 9 Wis 13 Cha 17 Daha önce oyunu Kensai/Mage ile bitirmiştim ilk kez kensai dışında bir karakterle oynicam sdgd. Modlar olarak Chloe ve Kelsey var ToB var tabi. Clean install yapiim en iyisi. Şimdi oynayamam da akşam oynayabilirim belki. Genelde ise fazla oynayamam malum öss. Edik: Harbi saçmalamışım daha önce statlarda sağol axe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Sage o statlar ne öyle? str dex con niye 18 değil? Git reroll yap. Cha ve wisda min olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Sage cidden yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Tamam tamam düzelttim, uykum vardı, elektrikler kesikti vs.vs. :) Zaten büyük ihtimalle oynayamam oynayacak vaktim yok denilecek kadar az :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bende çatı yapıyorum şimdide 20 dakkaya işim bitcek, lastta çaırmamızı bekliyor, 20-30 dakkaya hazır olcak olanlar mesja atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bende toplam 96 statlı monkla oynadım çok zor değil tutturmak :> Monk yapıcaksanız 18 con yapmayın bence. Warrior stronghold alsada oyun içinde priest classları arasında gözüküyor bu yüzden 2nd edition saolsun 16 con üstü bonus almıyor. Ha bende enteresan bi bug olmuştu nasıl olur bilinmez level başına 11 hp alıyordum >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar