fenris Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 said: oynayan biri deneyimlerini anlatabilir mi? ben sizinle oynayamıycam ama bayaa bi BG yapmışlığım var multi de. druid ezik :P özelliklede herkesin coştuğu tob da.axedice sayesinde öğrendik bunu. oyunu bilen birileri varsa gayet kolay oyun.paldur küldür gidiyosunuz.sp dan çok daha hızlı oluyor. cleric e tob da gerek olmuyo da soa dan başlarken ihtiyacınız olabilir belki.onda da ftr/clr veya rgr/clr filan yapın.single cleric ezik kalır party nin geri kalanı yanında. mp de ezik kalmakta etkisiz eleman olmak gibi bişey :P bard ın blade kiti hiç öyle görünmese de oyunun en broken class ı zannedersem tob da.sololamak filan acaip kolay oluyo onla.kaede çok sever o class ı. :) büyüleri biliyosanız biraz, sorcerer ı tavsiye ederim.mage e göre daha rahat.zaten yüksek lvl da nerdeyse tüm gerekli büyüleri toplamış oluyosunuz. inquisitor un dispel i inanılmaz bişey oluyo bi yerden sonra. biz oynarken planetar,summonlanan elementallar filan öldürülünce xp veriyodu.bug gibi bişey.hatta kaede benim planetar ı kesmeye kalkmıştı,planetar da onun kafasını uçurmuştu :) sizin oynadığınız patch li filan olursa değişmiştir belki.planetar acaip güçlüydü bu arada.hem raise dead i,heal i filanda var... yine axedice tan öğrendiğimiz bişey;ftr a int gereksiz diye 2 (half orc) yapmayın int i mind flayer lar tek dokunuşta öldürüyo int drain le :P kaede yle beraberdik çoğu oyunda zaten.o biliyo bayaa oyunu.yanlız adamı server yapmayın,paso save almayı unutuyo. size iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bir iki noktada ben ekliyim o zaman. - Verdiğim linkteki patch ve modu kesinlikle indirin, çok rahatlıycaksınız. Zaten collector's edition patchli, yüklemezseniz oynıyamazsınız. - TOB da gelen HLA (high level ability)ler SoAyı çok kolaylaştırıyor, oyundan zevk almazsınız. Partiyi mümkün olduğunca büyük tutun. - NPC almayın, uğraşılmıyor :> - Thief HLA traplerini, Planetar, Skeleton Warrior gibi summonları çok gerekmedikçe kullanmayın, feci kolaylaşıyor oyun, zevk almazsınız. (ToB da bile) - Tek parmağı Q üstünde olan bir host bulun :> - Oyundan önce permission kısmını iyi ayarlayın sonra inv. den ring of gaxx çalmalar, parayı vurunca "belt of giant str ilk alan kazanır" olabilir :> - Partydekilere pick pocket yapmayın, ayıp. - Host mümkünse oyunu ezbere bilen biri olsun, konuşmalar 1 2 1 1 2 tarzı olsun :> - Mümkünse karakterleri önceden hazırlayıp importlayın yoksa lobby de "dur abi stat toplamı sadece 94 reroll pls" olabiliyor - Shadowkeeper kullanmamaya çalışın yoksa sonu gelmiyor >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 paladin olcam ben :P gittim aldim seneler sonra baldurs gate in orjinali 30ytl idi bimex de super yaninda starcraft ta attim bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Abi etik kurallar konusuna açıklık getireyim ben, Çok ağır küfür ederim. Ona göre çalın item çalıcaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 sorcerer oynarım.ama bi ara bimeks e gidip oyunu alıp bide 2 hafta finallere kastıktan sonra oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 aklimda 1 karakter war oynamak isteyennere onerebilecegim biri kensai mage kensai mage efsane human acilista karakteri kensai aciyosunuz katana fulleyip dual wield felan aliyosunuz sirf oyun basladigi an dual clas syapip mageye donuyosunuz 9 leveo cileniz basliyor cok da xp deil aslinda am 9 uncu levele varinca dual wield katana kullanan -6 -7 ar si olan bi mageniz oluyo baya imba bisi single oynarken ilk dungeonda duala gecip bittikten sonra grubu aitip gidip her itemi satip butun buyu scrollarini alip okuyup direk 9 ounuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bide küfreden olursa basarım fireball u acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kensai sadece katana mı kullanabiliyo? yani ne biliyim kensai alıp two handed swordda(veya long swordda) filan 5 dotla başlıyabiliyomuyuz? katanalarda celestial fury den başka bi olay yoktu sanırım da o yüzden soruyorum:) (gerçi o bile oyunun sonuna kadar götürür ama merak ettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ya onu tam hatirlamiyorum ama sanirim kensailerde dual wield olayi onemliydi yannis hatirliyo olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 http://gamebanshee.com/baldursgateii/strategies/kensaimage.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 her istediğini kullanıyo kensai bi yasağı filan yok.kensai/mage iyiydi de soa da iyiydi tob da o kadar efsane bişey değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 EE NE ZAMAN OYNUYORUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 multiplayer bg zor combatlar başladıktan itibaren çok kasıyo. tek başına olmadığın için sinerji zor kuruluyo, tek başına oynarken bile bazı yerlerde üst üste load yaptığın yerler var mpde düşünün. cafede falan beraber oynansa hadi neyse de böyle ı ıh. oynucaksanız da vent falan kurun kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Kurarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Eh isviçreli bir arkadaşımla sorcerer ve blade olarak SoA + ToB sadece oyun içi mesajlaşarak, trap ve planetar kullanmadan bitirdik. Toplam load sayımız 10 dan azdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 siz çok proymuşsunuz ya da en kolay modda oynamışsınız ama öle olsa bile takdir ettim yani =P ekmek falan beceremez ama öyle oynamayı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Core da oynarım ben. Core altında yapay zeka, yapak salaklığa dönüşüyor. NPC ler bir sürü yeteneklerini kullanmıyorlar bile. Core ile üstündeki zorluk dereceleri arasında yapay zeka farkı yok, sadece sayılar değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ya bi iki kere bitirmiş bi grup için hiçbi zorluğu yok oyunun multi de.multi de eğer herkes oyunu biliyosa biçer döver gibi gidiyosunuz. o değil de aklıma bişey geldi bu muhabbetten.vaktinde (bi kaç yıl önce) adex te pati lan party de BG 2 ler vardı.dedik bi de onu oynayalım sararsa sonra yine gelir,bitiririz.ben axedice,aktiftablet filan.ordan da katılanlar oldu. neyse efendim.bitirme vaktinden konuşuyoruz. ben "işte şu kadar da bitiririz" dedim (tam hatırlamıyorum ne kadar dediğimi) .yandan bi arkadaş "yok ya imkan yok o kadar da" gibisinden bişe dedi.bende uykulu kafayla "aslında kasarsak yarısında bile bitiririz" demiştim (hakkaten de yapardık.özellikle bi de kaede olsaydı.artık sololaya sololaya ezberlemiştik oyunu.şimdi unuttum biraz).ya bu arkadaş ona tavır yapıyorum sanıp hışımla dönüp gitmişti :P kimdi o ya? :P arkadaşım burdaysan sana diyom.ne alınıyon ya? ben sana gıcıklık olsun diye demedim :P insan oyun bitirme süresinden alınır mı yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bende oynadıydım o baldurs gate gruplarından birinde shapchangerdım sanırım werewolf takılıyodum d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben de gelebilirim yer varsa.ama finaller var işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 finaller bitti. istediğiniz zaman söyleyin Asssasin olurum Mage olurum Bard olurum maksat muhabbet geyik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 BonePART said: aklimda 1 karakter war oynamak isteyennere onerebilecegim biri kensai mage kensai mage efsane human acilista karakteri kensai aciyosunuz katana fulleyip dual wield felan aliyosunuz sirf oyun basladigi an dual clas syapip mageye donuyosunuz 9 leveo cileniz basliyor cok da xp deil aslinda am 9 uncu levele varinca dual wield katana kullanan -6 -7 ar si olan bi mageniz oluyo baya imba bisi single oynarken ilk dungeonda duala gecip bittikten sonra grubu aitip gidip her itemi satip butun buyu scrollarini alip okuyup direk 9 ounuyodu kensai mage çok güçlü oluyo açılmaması lazım gruba . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 abi başladınız mı ya ? Oynuyonuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 evet ben de bi yerden oyunu bulup gelebilirim artık ama orjinal bulma ihtimalim düşük. istanbulda satılan bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar