Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Geliyorum. Geliyim mi? Geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Var mı 0 dan başlamak isteyen? Yine zırt pırt düşen olursa sinirlenirim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Thief açtım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ben ve Eulogy 0dan başlıycaz Ekmek, ama daha oyun yok elimizde çünkü ben cdleri kaybettim. :)o Ama inince gelicez. Bikaç güne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 valla söyliyeyim şimdiden ekmek uff puff yapacak biz 4 kişiyiz 6 ya tamamlarsınız full grup sorunsuz oynarız. stat ve xp nizi getireibliyosunuz yani şimdi oyun açıcaksın hemen xpni bizimkine eşitliyip export edicen , oyuna gelicen eşit devam edeceğiz (tabi cıbıldak olcanız item toplıcaz size) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Lethe bizim gruba bi arkadaşım daha katıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hadi oynayalım level farkını kapatayım ben :( ne lazım partiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben de gelim mi? ilk ben açığa kaçarım. ama gidip oyunu almam lazım bu akşam varsa gittiğim yerde alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 1 mage 1 cleric 1 swashbuckler 1 halforcumuz war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 var mı özel istek? assasin oynuyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 senle dota bile oynamam bu saatten sonra. yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 tob yüklü mü buarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ne zaman oynursunuz abi siz? Saat kaçta hangi gün falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 tob yüklü Soa dan Toba geçicez ama ToB görevlerinden önce Watcherı bititiriz herhalde. belli bir saati yok dev msnden dürtüyoruz oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 toplaşın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 soa mi oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 up bu arada ben paladini sevmedim, assasin oynayacağım. sanırım 1 kişilik boş slot kaldı millet toplanana kadar basit questleri yapıp level farkını kapatalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 evet soa sonra watchers keep yapacağız. bu arada oyuna 2 kere başlayarak dungeon be gone sayesinde level 11 oldum aranıza katılabilirim ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 demogorgonu o levellarda nasıl kesecekseniz merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bizim oyun anca 3 günde gelecek bu hızla. Dlsine çaktığım. Neyse. Ben de gelirsem thief açıcam en azılısından. Thief var mı partide. Bi ne var ne yok saysanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bi kensai miz var dual class thief olucak sanırım. bi de ben assasin actım şimdi ama daha lethe nin partisiyle oynamak nasip olmadı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hayır öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Orçun: olm Orçun: post kasıcam senin topicte Orçun: laskmlamslas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 salak ben öyle gülmem ahahah said: Ekmek (20:33): piç misin Orçun-Ben (20:33): biraz Orçun-Ben (20:33): hafif Orçun-Ben (20:33): ucundan Ekmek (20:34): fake msn logu koydum Ekmek (20:34): ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Orçun: Ben cons yukardaki loglar sahte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar