Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hey allam. uyuyamıyorum yahu. hayır yavaştan devreler cızırdamaya başlıyo bi süre sonra o kötü işte. her yerin kasılıyo. gözlerin yanıyo sulanıyo. saymıyorum zaten saatleri. ACI ÇEKİYORUM ANLIYOMUSUNUZ! 72 saat olcak yakında lan. 90 saatti rekorum. duruma bakılırsa yeni rekor geliyo. HOLEEEEEEY. burdan rapor vercem. 3 adet eşşekbayıltan köpek bile öldüren uyku ilacı aldım sadece psikolojiyi mahfediyo. enerji bitik vücut ölü ama uyuyamıyosun. düşününce ne güzel lan uyku sana kalıyo denilebilir ama ayık kaldığın saatler efektif olmuyo. bişeyden keyif alamıyosun. üşüdüm nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 official 72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 HA HA *parmakla gösteririr* sen bana bi dal sigara verme sonra insomnia falan de öle mtvde program değilmiydi o ?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hastalık yav o. popüler bi terim. ayrıca sus sen nazar değdirdin ey küu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yahu istediğin sigara olsun adres ver yollayım bi karton yalan...param yok 73 olmuşuz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 76 ve sanırsam başarcam. yada başardım zaten. oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sigara aldım istermisn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Kaç oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 uyumus galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 şaka maka değil ölebilirsin bu yüzden.acil tedavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 123 saat te bıraktım ben bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar