Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hey allam. uyuyamıyorum yahu. hayır yavaştan devreler cızırdamaya başlıyo bi süre sonra o kötü işte. her yerin kasılıyo. gözlerin yanıyo sulanıyo. saymıyorum zaten saatleri. ACI ÇEKİYORUM ANLIYOMUSUNUZ! 72 saat olcak yakında lan. 90 saatti rekorum. duruma bakılırsa yeni rekor geliyo. HOLEEEEEEY. burdan rapor vercem. 3 adet eşşekbayıltan köpek bile öldüren uyku ilacı aldım sadece psikolojiyi mahfediyo. enerji bitik vücut ölü ama uyuyamıyosun. düşününce ne güzel lan uyku sana kalıyo denilebilir ama ayık kaldığın saatler efektif olmuyo. bişeyden keyif alamıyosun. üşüdüm nan.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 HA HA *parmakla gösteririr* sen bana bi dal sigara verme sonra insomnia falan de öle mtvde program değilmiydi o ?:S
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hastalık yav o. popüler bi terim. ayrıca sus sen nazar değdirdin ey küu
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yahu istediğin sigara olsun adres ver yollayım bi karton yalan...param yok 73 olmuşuz bu arada
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 76 ve sanırsam başarcam. yada başardım zaten. oy
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 şaka maka değil ölebilirsin bu yüzden.acil tedavi
Öne çıkan mesajlar