Ozon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bence sınavda uyu en guzelı hıc ses olmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 urmesque said: sınavda sıcıcam montla zıç... ulan güzelim espiriyi ne hallere dusurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ayrıca ilk 10a girme sözü verdim her şekilde sıcıcam ahuaha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yalnız iyi fikir. "sabah pastırma yumurta ye sınavda %30 yukarı çıkarsın millet kokudan sınavı bırakır çıkar anlamadıysan belirteyim KEH KEH" diye geyikler dönerdi, elemanın biri kuru yemişti ama geri tepmişti hatta. kaça giriyordun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 uyumazsan sınavdan önce kahve+snickers (tabi miden sağlam değilse sınavın ortalarına doğru feci bir gurultu basabilir d: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 pent enami yargiladin buj sarkilarla tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 veya ben gireyim o sınava sakalı kesince tam top oluyorum zaten sınava girmeyi bile özledim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bizim dersane sınavları her dersaneninkine benzemez söliyim. direk moral bozuluo ahuahaua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 benim sınavlarıma girer misin? bu haftakilere girsen de olur. salı diferansiyel, çarşamba biyokimya, cumartesi quantum var. o sırada ben de proje falan yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hac dan getırılmıs okunmus ozel türbe yeşili kalemınle gır hıc sorun yasamazsın sıkların ustune at hangısınde durursa onu ısaretle 1. olursun:Dzamanında artar kalan zamandada uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: benim sınavlarıma girer misin? bu haftakilere girsen de olur. salı diferansiyel, çarşamba biyokimya, cumartesi quantum var. o sırada ben de proje falan yaparım. sonuca razıysan girerim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: benim sınavlarıma girer misin? bu haftakilere girsen de olur. salı diferansiyel, çarşamba biyokimya, cumartesi quantum var. o sırada ben de proje falan yaparım. yok öss denemelerini kastettim. benim de var haftaya çarşamba açılımlı diferansiyelli hede hödöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sizinde iş zor tabi. uleeen bi üniye gidiyim söz ders çalışcam :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 benim sorunlari kim cozecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 he valla ney?? nasılsa iş güç yok çözeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Fly said: yok öss denemelerini kastettim. benim de var haftaya çarşamba açılımlı diferansiyelli hede hödöm. Ben şu an epic differential study yapıyorum. Kütüphanenizde varsa "2500 Differential Equation Questions" - Schaum tavsiye ederim. epic studylerin kitabı. Hep inanırdım sadece konuları okuyarak iyi not alabileceğime, alamazmışım. bi de hayvan gibi soru çözeyim dedim bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kütüphanede matematikle ilgili kitap olduğundan şüpheliyim ben. bu gibi anlarda "denize kıyısı olan bir yerde okuyonuz, dırdır etmeyin" diyen öğrenci işleri geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hmm bizim öğrenci işleri de amazon kabilesi gibi (bizim bölüm de öyle). toplamışlar manyak kadınları bi araya yakınlarından geçersen saldırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 derdim yok lan. oyle arada geliyor muzikle, sonra gidiyor.takmamak lazim fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 benim var bissürü. en başta acıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aynen fena hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 iyi geceler beyler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar