Ozon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bence sınavda uyu en guzelı hıc ses olmaz:)
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 urmesque said: sınavda sıcıcam montla zıç... ulan güzelim espiriyi ne hallere dusurduk
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ayrıca ilk 10a girme sözü verdim her şekilde sıcıcam ahuaha :(
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yalnız iyi fikir. "sabah pastırma yumurta ye sınavda %30 yukarı çıkarsın millet kokudan sınavı bırakır çıkar anlamadıysan belirteyim KEH KEH" diye geyikler dönerdi, elemanın biri kuru yemişti ama geri tepmişti hatta. kaça giriyordun ki ?
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 uyumazsan sınavdan önce kahve+snickers (tabi miden sağlam değilse sınavın ortalarına doğru feci bir gurultu basabilir d: )
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 pent enami yargiladin buj sarkilarla tsk
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 veya ben gireyim o sınava sakalı kesince tam top oluyorum zaten sınava girmeyi bile özledim :
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bizim dersane sınavları her dersaneninkine benzemez söliyim. direk moral bozuluo ahuahaua.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 benim sınavlarıma girer misin? bu haftakilere girsen de olur. salı diferansiyel, çarşamba biyokimya, cumartesi quantum var. o sırada ben de proje falan yaparım.
Ozon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hac dan getırılmıs okunmus ozel türbe yeşili kalemınle gır hıc sorun yasamazsın sıkların ustune at hangısınde durursa onu ısaretle 1. olursun:Dzamanında artar kalan zamandada uyursun
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: benim sınavlarıma girer misin? bu haftakilere girsen de olur. salı diferansiyel, çarşamba biyokimya, cumartesi quantum var. o sırada ben de proje falan yaparım. sonuca razıysan girerim ahah.
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: benim sınavlarıma girer misin? bu haftakilere girsen de olur. salı diferansiyel, çarşamba biyokimya, cumartesi quantum var. o sırada ben de proje falan yaparım. yok öss denemelerini kastettim. benim de var haftaya çarşamba açılımlı diferansiyelli hede hödöm.
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sizinde iş zor tabi. uleeen bi üniye gidiyim söz ders çalışcam :)o
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 he valla ney?? nasılsa iş güç yok çözeriz.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Fly said: yok öss denemelerini kastettim. benim de var haftaya çarşamba açılımlı diferansiyelli hede hödöm. Ben şu an epic differential study yapıyorum. Kütüphanenizde varsa "2500 Differential Equation Questions" - Schaum tavsiye ederim. epic studylerin kitabı. Hep inanırdım sadece konuları okuyarak iyi not alabileceğime, alamazmışım. bi de hayvan gibi soru çözeyim dedim bu sefer
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kütüphanede matematikle ilgili kitap olduğundan şüpheliyim ben. bu gibi anlarda "denize kıyısı olan bir yerde okuyonuz, dırdır etmeyin" diyen öğrenci işleri geliyor aklıma.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hmm bizim öğrenci işleri de amazon kabilesi gibi (bizim bölüm de öyle). toplamışlar manyak kadınları bi araya yakınlarından geçersen saldırıyolar.
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 derdim yok lan. oyle arada geliyor muzikle, sonra gidiyor.takmamak lazim fazla
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 benim var bissürü. en başta acıktım :D
Öne çıkan mesajlar