Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 solcu arkadaslar toplanan ders notlarini etrafa para ilemi satiyolar?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 üniversiteli diilim belirtiyim de. sorasında da, lol[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 o ne ya haha varmı öle bişi[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 solcu olarak genellemek yanlış sadece bu not tutan gelecekleri olmayan kesimin çocuğu solculardan oluşuyor okadar onlarda her okulun fotokopicileri var onlara satıyorlar notları[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Solcu sağcı ayrımı nedir ki ne alaka yani Ayrıca notları parayla satmanın geleceği olmamakla alakası ne ben olsam bende parayla satardım adam ders e giricek laylaylom yapcak sonra notları versene ben tutmamışım. ha bide geleceği olmayanlar genelde solcu demişşin ben oyle anladım umarım yanlış anlamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Genelde fotokopiciye verilir notlar.. Isteyen gelir parasini verir cektirir.. Ama fotokopi parasi, ek bir ucret falan degil.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Üniverste.... İçinde insanların kendi menfaatleri ugruna herkesi unutabilecegi biyer.. Olay şöyle oluyor (tabi heryerde değil,bildigim bi kac üni.de)insanlar tezlerini falan yazıyolar ve veriyolar daha sonra o tezleri hocanın asistanları okuyor bu kişilerde büyük ihtimalle(genel Olarak)arkadaşlarımız oluyor.Kimi insanlar bu kişilere para verip notlarının asistanın kanaatince gecer olmasını istiyolar... bunu kabul edecek bi asistanın Türkiye sınırları icerisinde oldugunu düşünmüyorum.[signature][hline]Yaşamımızda işlediğimiz hataların çoğu , düşünmemiz gerken yerde hissetmekten , hissetmemiz geren yerde düşünmekten ileri gelmektedir... ------------------ -Dw-Strong Life- Senior Game Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Yoo yok öle bişey. Bizde insanlar çok hayırsever. Biyerlerden hoca notu, ders notu, herhangi bişey buldukları zaman direk fotokopiciye hayrına veriyorlar. Bizde fotokopi parasına alıyoruz onları.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ehehehe lol :-) Yani solcular şöyledir, solcular toptur falan gibi onca nacizane lafsalatası duymuştumda bu daha bir eğlencelik :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 cok eglenceli yani eger notlari para ile satiyolarsa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yoo esas eğlenceli olan bu şekilde bir iddia[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 soru sormak iddia etmek mi oluyor yoldas[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 zaten genel olarak migthy-thor a soyluyorlar galiba sana söylemiyorlar bence:) ama gerçi bu soruda saçma yani biraz dusununce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar