Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

universitedeki arkadaslara birsey sorucam

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

solcu olarak genellemek yanlış sadece bu not tutan gelecekleri olmayan kesimin çocuğu solculardan oluşuyor okadar onlarda her okulun fotokopicileri var onlara satıyorlar notları[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Solcu sağcı ayrımı nedir ki ne alaka yani

Ayrıca notları parayla satmanın geleceği olmamakla alakası ne
ben olsam bende parayla satardım adam ders e giricek laylaylom yapcak sonra notları versene ben tutmamışım.

ha bide geleceği olmayanlar genelde solcu demişşin ben oyle anladım umarım yanlış anlamışımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Üniverste....
İçinde insanların kendi menfaatleri ugruna herkesi unutabilecegi biyer..

Olay şöyle oluyor (tabi heryerde değil,bildigim bi kac üni.de)insanlar tezlerini falan yazıyolar ve veriyolar daha sonra o tezleri hocanın asistanları okuyor bu kişilerde büyük ihtimalle(genel Olarak)arkadaşlarımız oluyor.Kimi insanlar bu kişilere para verip notlarının asistanın kanaatince gecer olmasını istiyolar...
bunu kabul edecek bi asistanın Türkiye sınırları icerisinde oldugunu düşünmüyorum.[signature][hline]Yaşamımızda işlediğimiz hataların çoğu , düşünmemiz gerken yerde hissetmekten , hissetmemiz geren yerde düşünmekten ileri gelmektedir...
------------------
-Dw-Strong Life-
Senior Game Master
Sosyal ağlarda paylaş

ehehehe lol :-) Yani solcular şöyledir, solcular toptur falan gibi onca nacizane lafsalatası duymuştumda bu daha bir eğlencelik :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

yoo esas eğlenceli olan bu şekilde bir iddia[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...