Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Aykan said: Zincir taksa o kadın arabanın altına girdiği an ölmüştü ve zaten vakumlu lastik var kaç kere arabanın altında kaldın merak ettim. ayrıca vakumlu lastik varsa neden frene basmıyor?frene basıyor diceksin ön tekerler niye dönüyor? abs var diceksin arka tekerler niye kitleniyor? adamın ya kafası iyi, ya frenleri bozuk ya da el frenini çekti panik yaptı öle kaydı gitti araba. ve nereden bilecek önüne sürükleyip yolda kadının arabanın önünde o şekilde gideceğini? yerde az bir karsız/buzsuz bölüm olsa yani sürtünmeli bir bölüme gelse o kadının üstüne çıkmayacak mı araba? olay da kadın bu açıdan çok şanslı. artı araba üstüne çıksa bile kurtulurdu. @Xaenin, katılıyorum.
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kadının kafasının tekere olan yakınlığına bakılırsa Kafasının ezilceğini anlamak için arabanın altında kalmaya gerek yok. Neden el freni demişsin, çünkü hamle yaparken bi yandan da yawaşlaması gerekiyor. taksicinin kafası güzel olsa o kadar hamleyi yapıp kadının kaldırıma çarpmasını engellemezdi. Elinde bebekle öle bi yolda dikkatsizce karşıdan karşıya geçersen ezilirsin. kadın suçlu.
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kadın kafadan suclu da, taksici de bi marifet göremedim ben.
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 taksicinin marifeti freni bırakıp bize gore sağa kırıp gaza basması.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Xaenin said: 21 yaşında çocuk yaparsan taksici de geçer üstünden.LOL (tu)
matama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 taksicinin en buyuk marifeti zincirsiz sokaga cikmasi
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Dragonmax said: kaldırımla arabanın arasında "VIŞIKCH" diye sıkıp kafası patlicaa çok fazla gore film izliyorsun :D
riglous Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Adam harbi harbi bilincli sekilde mi yapmis bunu yoksa farketmemis mi kadinin altinda oldugunu merak ediyorum ben... Zira bi arkadasin da dedigi gibi, kadin kaygan olmayan bi zemine denk gelmis olsaydi o hareket kadinin kafasinin ezilmesinden baska bi seye sebep olmazdi, bu da ayri bi nokta.
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yahu saniyelik kararlar var ölümcül kaza var sola kırmasaymış, kaygan zemin olmasaymış. alaymı ediyosunuz anlamadımki. adam eğer orası kaygan zemin olmasaydı açıyı tekrar hesaplayıp ivmeye göre hızını ve dönüşünümü ayarlıycaktı yahu. küçük ihtimalleri bırakın yahu ince hesap yapcak bişey yok ortada. ya büyük şans dersin yada kader dersin inandığın/inanmadığın şeye göre ayrıca olay olduktan sonra sonuca bakıcan. kadın suçlu ama yaşıyo : ok taksici suçlu kadın yaşıyo : taksici gg kadın suçlu kadın ölü : kadın gg taksici suçlu kadın ölü : ikiside pwnt eğer denildiği gibi kadın suçluysa taksici olarak manevi tazminat davası açardım. hatta içim içim gıcık oldum kadına
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Overseer said: yahu saniyelik kararlar var ölümcül kaza var sola kırmasaymış, kaygan zemin olmasaymış. alaymı ediyosunuz anlamadımki. adam eğer orası kaygan zemin olmasaydı açıyı tekrar hesaplayıp ivmeye göre hızını ve dönüşünümü ayarlıycaktı yahu. küçük ihtimalleri bırakın yahu ince hesap yapcak bişey yok ortada. ya büyük şans dersin yada kader dersin inandığın/inanmadığın şeye göre ayrıca olay olduktan sonra sonuca bakıcan. kadın suçlu ama yaşıyo : ok taksici suçlu kadın yaşıyo : taksici gg kadın suçlu kadın ölü : kadın gg taksici suçlu kadın ölü : ikiside pwnt eğer denildiği gibi kadın suçluysa taksici olarak manevi tazminat davası açardım. hatta içim içim gıcık oldum kadına Tmm YAHU Sinirlenme ..
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 pek birşey olmamış kadına ya şok geçirmiş, ama benim ayağım kayıp düşsem sonrada beni öyle sürüklese ve bana birşey olmasa o taksiciden ümidi keserdim.
Öne çıkan mesajlar