screamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Final vizelerini verdim oyun oynamak istedim ama oyun yok olsa da benim bilgisayar da calısmaz [P3 550, 64 Ram, 32 Mb Tnt2] Medi. Total War Freelancer Nba 2004 civ3 den sıkıldım bana oyun onerin pls.. [Bg2 Iwd neverwinter ve bilimum blizzard oyunları onermeyin zaten hatim ettim.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bana da..:) p3 550 mhz,320 mb ram ve 32 mb gforce da çalışacak bir oyun[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 knights of the old republic prince of persia deus ex 2 ay pardon p3 550 demiştiniz di mi? *!kaçar*[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 prince of persia mı dedin kardeş senin pek haberin yok galiba o oyun geforce 4 mx lerde felan da çalışmıyo boşuna para harcamayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ası senin okuman yok heralde şaka yapıyoz zaten kotor çalışır mı p3 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ayrıca 4mx te çalışıyo patch var gerçi benimki fx5200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 kotor belki en düşük çözünürlükte çalışır bilemiyorum. sanitarium bu aralar piyasada baya görüyorum alın-oynayım-oynatın. Fallout Tactics zaten bu oyun denenecek bir şey kalmadı.[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Infernal_Reborn, 22 January 2004 21:07 tarihinde demiş ki: knights of the old republic prince of persia deus ex 2 ay pardon p3 550 demiştiniz di mi? *!kaçar* Zuahahah Kırıldım yaa[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ben alcagım oyunu buldum Britney's Dance Beat ve video strippoker 2 bunlar kesin calısır veya Baldur s gate 2 de bir turlu oyunu totemic druid le bitirememistim onla bitircem hangi secenek daha kotu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 sanitarium broken sword 2 gibi adventurları deneyebilirsiniz oldukça güzeldir ikisid e[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 armed and dangerous al oynayın kesin harika bi oyun insanın bütün dertlerini uçuruo =)[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Hmm RiftRunnerı bekleyin derim ben size :) gerçi onun için gereken 128 mb rammi 64mbrammi bilmiyorum...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Infernal_Reborn, 23 January 2004 16:38 tarihinde demiş ki: broken sword 2 ne diyosun canım 3 de bitti bile regulus abine adventura dayanır mı :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar