Uzun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bu soruyu soruyorum cunku ben secilemedim beta ya.. yaklasik 50-60 Kisilik bir topluluk adina bu oyunu arastiriyorum ve tam anlamiyla arkadslarima bilgi verebilmek icin oyunun en azindan betasini oynamam lazim .. acaba oyundaki beta account unun sifresini benimle 3-5 gunlugune paylasabilecek bir arkadas var mi acaba ?? eger bana bu iyiligi yaparsaniz cok sevinirim.. yardim edebilecek olanlar ozel mesaj atarsa cok sevinirim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Kimsenin beta acc sini tanımadığı biriyle paylaşacağını sanmıyorum. Sen o 50-60 kişiyi bize bağla biz bilgilendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 benim 51 - 61 arkadasim war desem? :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Peki o zaman oyunu tam anlamiyla anlatirmisin ?? TUm ayrintisina kadar.. ?? bende bunu arkadas gurubuma anlaticam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Acele etmene gerek yok.Oyun 1-2 aya kadar open betaya gececek ozaman sende arkadaslarinda deneyip kararinizi verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bence sen oyundan önce funcm ve politikaları hakkında bilgi topla :p Funcom privacy policy e göre suan tech-general betadaki oyuncuların "evet ben betadayım" demeleri bile problm oyun hakkında detalı acıklamalar da "yasak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 herkez FBl olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 benımde 100 kişilik arkadaş grubum var bab the k3nks beta acc pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ASJDAS konuya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ekmek daha once ben betadayım demişti onu şikayet edeyim o zaman hemen, oooh miss bitane acc verirler belki bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar