Uzun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bu soruyu soruyorum cunku ben secilemedim beta ya.. yaklasik 50-60 Kisilik bir topluluk adina bu oyunu arastiriyorum ve tam anlamiyla arkadslarima bilgi verebilmek icin oyunun en azindan betasini oynamam lazim .. acaba oyundaki beta account unun sifresini benimle 3-5 gunlugune paylasabilecek bir arkadas var mi acaba ?? eger bana bu iyiligi yaparsaniz cok sevinirim.. yardim edebilecek olanlar ozel mesaj atarsa cok sevinirim ..
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Kimsenin beta acc sini tanımadığı biriyle paylaşacağını sanmıyorum. Sen o 50-60 kişiyi bize bağla biz bilgilendirelim.
pentus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 benim 51 - 61 arkadasim war desem? :D :D :D :D
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Peki o zaman oyunu tam anlamiyla anlatirmisin ?? TUm ayrintisina kadar.. ?? bende bunu arkadas gurubuma anlaticam ..
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Acele etmene gerek yok.Oyun 1-2 aya kadar open betaya gececek ozaman sende arkadaslarinda deneyip kararinizi verirsiniz.
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bence sen oyundan önce funcm ve politikaları hakkında bilgi topla :p Funcom privacy policy e göre suan tech-general betadaki oyuncuların "evet ben betadayım" demeleri bile problm oyun hakkında detalı acıklamalar da "yasak"
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 benımde 100 kişilik arkadaş grubum var bab the k3nks beta acc pliz
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ekmek daha once ben betadayım demişti onu şikayet edeyim o zaman hemen, oooh miss bitane acc verirler belki bana
Öne çıkan mesajlar