Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Zavallı Solamniya Şövalyeleri YUH! mükemmel Tanıdınız mı :)DAHASI İÇİN[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 walla çok güel takdir ettim kendisini ilk defa duydum ama hayran olmamak elde değil.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 H.R. Gİger ın Alien ı ne arıyo orda :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 magic için çizdiği süper resimleri de vardır ..[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 lockwood abi wizards'ın çizeri direkt dier resimleri yanında bunlar halt yemiş :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 3. resim güzelmiş. bak bana göre en iyi fantazi çizerleri 1- Diterlizzi 2- Samwise (blizzard çizimleri) 3- Elmore 4- Todd Lockwood 5- Sam wood[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Genelde thieflerle ilgili resim çizen bildiginiz ünlü birisi var mı?[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ron spencer, mark tedin ve rk post da ii cizer[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Elmore Diterlizzi Samwise Todd Lockwood rk post Mark tedin Ron spencer bunları bende seviom gerek magic gerekse kitap kapağı süper işler yapıolar[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Boris Vallejo :) conan kapakları yüzünden çok severim eskiden hayran olurdum conanın kapak çizimlerine ( halende hayranım gerçi :) )[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 conan kapak çizimleri değil de eski siyah beyaz bol taramalı conanların çizeni veya çizenleri çok iyidir annemlerden kalmaların.. ehehua tabii pek kalmamış çoğu atılmış en son 4 tane falan vardı.[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Şu siteye bakmanızı şiddetle tavsiye ederim gerçekten çok güzel şeyler var.. *!araya sıkıştırmıştır, mutludur!* todd lockwood ve elmore gerçekten o kalem tutan elleri öpülesi insanlardır.. saygı duyulsun onlara![hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ha bu arada H.R. Giger abimizi unutmamalı hastayım piskopat çizimlerine hastayım piskopat resimlere.hastasıyım tarzının.hastayım :P[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 3. baya güzel.. ben elmore u sewiorum en çok..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Ron Spencer'in Magic kartlari koleksiyonu halen durmakta hastasiyimdir kendisinin en super sincap ciziktiran insanlardan biridir ayrica :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Doggy iyi hatırlattın, ben de sana alakasız hatırlatmayı yapıyım, bu pazar günü de var MwC reunion aynı saatte, bi yere kaybolma :) Donato Giancoli nin ada çizimleri, aynı adayı 5 farklı açıdan çiziktirmiş, benim ütopyamı kaleme almıştı bu amca.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar