paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Selam, Bu yıl 30. kez düzenlenmesi planlanan Dakar Rallisi Moritanya'da güvenliğin sağlanmasıyla ilgili endişeler nedeniyle iptal edildi. said: 1979 yılından bu yana aralıksız olarak düzenlenen ve dünyanın en zorlu motor sporları mücadelelerinden biri sayılan Dakar Rallisi ilk kez iptal edildi. İptale, geçen ay 4 Fransız turistin, rallinin önemli bir bölümünün geçtiği Moritanya'da öldürülmesinin ardından duyulan güvenlik endişesi neden oldu. Turistleri El Kaide bağlantılı bir örgütün öldürdüğü iddia edilmiş, Fransız hükümeti, organizatörleri, bu ülkedeki terör saldırısı riskine karşı uyarmıştı. Dakar Rallisi'nde start almaya hazırlanan iki Türk motosikletçi Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar da durumun şaşkınlığını yaşıyor. Kemal Merkit, organizasyonun Jeam Beam Türkiye yarış takımının 2 motosikleti için 30 bin Euro olan kayıt parasını iade etmeye hazırlandığını ancak, takımların yüzbinlerce Euro’yu bulan diğer masraflarının tazmin edilmesinin gündeme gelmediğini söyledi. Rallinin 5 Ocak'ta Lizbon'dan başlaması ve 20 Ocakta Dakar'da sona ermesi planlanıyordu. Saygılar.
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Turistlerin öldürülmesi üzücü fakat eminim dakar ın güzergahi değiştirilebilirdi. Motor sporlarinda en uç 2 tane örnek geliyor aklima 1 i le mans digeri dakar asla bitemez bunlar
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 camel vardı sanırım, o da bitti sonuçta..
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 40 yılda bi TVden izleme fırsatı oldu, iptal etmişler..
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 tehdit büyük olsa gerek.. tepkiler ise şöle
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 E olaylar geçen sene olduysa hakkaten yarıştan sonra iptal edilirdi böylece zararlar engellenebilirdi sanki.. tamam güvenlik tabiki en önemli ama işgüzarlık edilmiş..
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 işgüzarlık yapıldıgını düşünmüyorum çok büyük bir organizasyon bu ve bahsedilen ülke moritanya yani hani güvenligi sağlayamazsın sağlasan bile para yetmez.
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Tamam işte onu diyorum bu geçen seneden belliydi yarışçıları zarara uğratmaya gerek yoktu son dakika söyleyerek. Madem güvenliğin sallantıda olduğu biliniyordu, geçen seneki yarıitan hemen sonra iptal ettiklerini açıklayarak önlenebilirdi zarar.
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ben mi yanlış okuyorum geçen ay ölmemiş mi turistler?
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yok ben yanlış okuomşm süfer hehe pardon işgüzarlık yaptm
Öne çıkan mesajlar