Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Edwin'e laf yok, kral adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 monk bana dandik geldi ya. nedense baldurs gate olsun, temple of hedehödö olsun (adını hatırlayamadım), icewind dale olsun ilk ölen npclerim hep monk oldu. shapeshifter iyi, greater werewolfda 25 fire, 25 cold, 25 acid vs vs diye dolaşıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 edwin mi edwina mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ahaha güzel bir nokta Sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben çoğunlukla sorcerer korgan minsc keldorn cernd jan oynuyordum. exp e geçincede korgan-sarevok değişikliği ayrıca elven chain giyen bi fighter mage de iyidir. stonskin gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kimse görmeden edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ne dedin lan utanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben gördüm ss de aldım uygun bi fiyata satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hayır almadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paladin protagonist Viconia(en kral cleric), Minsc(sağlam savaşçı+geyikleri süper), Aerie(sevimli diye), Imoen(kardeş kıyağı, ayrıca thief ihtiyacını az çok karşılıyo) Korgan(sağlam savaşçı) ToB a geçince de Korgan şutlanır, Sarevok alınır(yine kardeş kıyağı=)) gayet güzel olmuştu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Viconia ya aşık olmuştum ben ilk oynarken yav. Hala içimde ukte bi dark elf hatun. İçim gidiyor o eflatun gözlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sarhoş gibi lan burnu kırmızı ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ardeth said: ben gördüm ss de aldım uygun bi fiyata satarım yarın taksim 2 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 soğuktan olmuştur o ya. bi öpücük kondursam geçer. sıcacık olur içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sükmüklü sükmüklü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Yerim kız ben onun sümüklerini. Aşk acısı çekiyorum nolur biri benle bg oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 http://www.viconia.de/Viconia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben (mace/hammer warrior) korgan (axe warrior) minsc yanyansen edwin(a) vede adını unuttuğum druid amca veya viconia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sae, o sirkten kurtardığın kız varya, geliyo oyunun sonunda "benı bı maceracı yaptın, şimdide kadın yap" diyo... oh verdim spoiler'ı. bide sanırım oyunu gruptaki kadınlardan biriyle sevişmeden bitirebilmek için özel bi caba gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben viconianın erkeği oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 O kadar çekiciyim diyosun yani Cüce. Tersle abicim, "Sokarım kanatlarına da sana da, bi sus kadın" deyince göt oluyor Aerie susuyor. Jaheira için de geçerli aynısı. Viconia zaten cins, onu terslemek en kolay olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Viconia 7/24 pms abi. Ya da ben keyifsiz bi adamım anlamadım. ne desem kızıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 6 erkek abaza team oynadım hep. düzgün kadın npc yok.viconia saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hep bugünü bekledim campaignfortruebeauty.com o patates gibi burnu düzelteceğim günü bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 abı viconia'yı tersliyosun tersliyosun dah abi alevleniyo hatun, oyun boyunca set cha 18 yüzüğünü tkatığım için olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar