Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Kensai felaket bayık. Sorcerer iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 paladin açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Memnun değilim dayı paladinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kensai tek başına sıkabilir ama kensai/mage eğlenceli. katana ve flail gidiyon bi eline celestial fury diğer eline de o flail of ages (ya da eğer statların uyuyorsa o esmer rangerın bleeding katanası). ama ben genelde shapeshifter oynuyorum werewolf takılıyorum. başta werewolf olunca zaten dancından çıkmak 2-3 dakka falan sürüyo d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ya bırak. multi yapalım hadi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 olsa baldurs gate yapardım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Solo Blade ile bitir. Ben canım sıkıldıkça bitiriyorum öyle :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 blade mi dandik bard classı değil miydi o hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kensei açtım, ama hala keşfediyorum oyunu çok karışık lan. imoen'imi de aldılar elimden, ama şimdi cleric/mage katıldı gruba, sirkten kurtardım, ona sarkıcam. kensei/mage filan nasıl olunuyor ki, hybrid class'a nasıl çeviricem, hangi nasıl neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 11.level falan kensai olduktan sonra kurcala level upda bulursun. buarada "intelligence"ın 16ından yüksek değilse hiç kasma mage d: heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Humansan dual class diye bi seçenek olması lazım karakter ekranında ama gördüğüm kadarıyla insan değilsin saeros! Oladabilirsin, bi kontrol et. Kaede bladei hileyle oynuyosun sayılmaz, defensive stance + freedom of movement = win çünkü. Ayrıca paladin iyidir inquisitor. Tam yargıç böyle, mageleri yargılıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 baldur's gate topiği olmuş =O açın bi tane yerli yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 inquisitor ile asıl ililithleri yargılıyosun freedom of movement ohhh diye. oyunda ondan iyi ahtapot yargılayan solo class yok (tabi belt of freedomsız heheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 abi açıcam mp oynamak icin kimse cevap yazmicak rezil olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ahtapotlara iskeleton gönderiyodum ben yemiyodu onlar mental dalgaları. onlar tanklarken ben biciyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 inq e gerek yokki sword coast un en efendi paladini keldorn varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 +1 wizard da gereksiz edwin varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 AHAAAA AAA AA END EVRİTİNG VİL FILOV! AHAAAA AAA AA AY SED EVRİTİNG VİL FILOV! AHAAAA AAA AA YU NOV EVRİTİNG VİL FILOV! AHAAAA AAA AA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 YOK MU MP BALDURS GATE OYNICAK YA ALLAH ALLAH? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Oynanır da aslında, tam final dönemim olduğundan yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 finallerden sonra gider alırım oynarız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oynanır aslında ama 4 cdnin birden çalışır bir biçimde olması çok düşük bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Monk oynayan olmadı mı hiç ya? Adamın magic resistance'ı %125 falan oluyo ileri levellerde, şamarlayarak açıyosun yolunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ayrıca caster oynamak iyi çünkü edvin cücük karakterli bir npc dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 edwin iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar