Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hepsi de fabrika çıkışı gibi aynı pet xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Benim de şöyle bir anım var; Nefarian deniyoruz guildle, malun ben de MTyim su gibi terlemişim, neyse phase1 filan geçti, az bir hpsi kaldı dc oluyorum ama benim karakter tanklamaya devam ediyor, teamspeakden söylüyorum dc oldum diye, kimse farketmiyor ama, neyse tekrar login oluyorumdevam ediyorum sunderlara :D ve kesiyoruz. o günden sonra adım offline tank'a çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Smth said: Benim de şöyle bir anım var; Nefarian deniyoruz guildle, malun ben de MTyim su gibi terlemişim, neyse phase1 filan geçti, az bir hpsi kaldı dc oluyorum ama benim karakter tanklamaya devam ediyor, teamspeakden söylüyorum dc oldum diye, kimse farketmiyor ama, neyse tekrar login oluyorumdevam ediyorum sunderlara :D ve kesiyoruz. o günden sonra adım offline tank'a çıkıyor. ahaha güzelmiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 40 kişilik raid ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dEaThMooN said: http://img514.imageshack.us/img514/4633/wowscrnshot082106021711cn6.jpg Tbc Öncesi .. Mekan Silithus .. Cenarion rep'i farmlamaya kasıyorum.. etrafta sanki bir hunter fazlalığı var di mi :D edit: typo Bunlar scrool mu ne farmlıyorlardı di mi? Verem oluyordum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar